Go to greece and save some turtle's?

Igår var jag och Sofia på ett möte som handlade om att åka utomlands som volontär, blev riktigt sugen på det så hon och jag ska kolla upp vad det finns för "uppdrag" just nu, hörde bland annat att man kunde åka till Grekland och rädda sköldpaddor :D haha. Annars finns det allt ifrån att hjälpa till på barnhem, äldreboende eller åka runt och föreläsa om olika saker. För se hur det blir med det, isåfall är man borta minst ett halvår.

Efter mötet gick jag och träffade Sandra, jag hittade bland annat ett par jeans shorts och sandra en jeans jacka :D Blev även mjukglass, som jag lyckades äta väldigt kladdfritt och smidigt som vanligt (?). 
Det var iallafall riktigt roligt att träffa dig gumman, får bli oftare nu!




SABINE GUSTAFSSON 20 ÅR<3



HOPPAS DU FÅR EN UNDERBAR FÖDELSEDAG! JAG ÄLSKAR DIG MASSOR MASSOR MASSOR! <3


Min helg <3

Fredag:
- Förfest hos Sandra&Henka (hade massa kul, och deras lägenhet va jätte fin!)
- Krogen

Lördag:
-
Träffa Bine på ikano 12.00
- Köpa grejer till kvällen (efterrätt, ballonger m.m.)
- Gå från ikano hem till bine (Skönt att komma därifrån eftersom det va sjukt mycket folk)
- Släkten kom till Bine & co. För att fira henne och Ted.
- Senare kom Stina, Sofia, Malin, Jossie och Fija och förfestade med oss.
- Krogen

Söndag:
-
Ljungsbro med Bine, hennes andra halva av säkten var där för att fira henne och ted, fick god mat & efterätt,tack!<3

Idag:
-
Veterinären med Pysen, han fick ta två blodprov och sen fick vi åka hem igen, mormor och Valle skjutsa hem oss så fikade med dom när vi kom hem hit igen. 



And finally it's friday!

Sitter och äter mat, sjunger, skriver här och gör mig iording på samma gång, Det ni karlar skulle inte ni klara av? ;P haha. Nejvars men ikväll blir det iallafall förfest hemma hos Sandra :D ska bli jätte roligt att se henne&henkas nya lägenhet! Efter det blir det krogen.. vilken har vi inte besämt än, sånt som märks senare!

Igår fyllde Emil Sundman 21 år och jag glömde skriva grattis så gör det nu istället
GRATTIS EMIL! :D hoppas du hade en asbra födelsedag! måste ses snaaart!

nej nu måste jag lägga på ett kål, ses ute på ågatan ikväll kanske ;D skål!


Oh happy day ?

- Möte på Carendo
- Simhallen och simmade i en timme

hm.. ja det va det ja! haha inte hänt speciellt mycket idag med andra ord.. men har iallafall blivit friskt förutom lite hostatacker då och då, så det känns gööött!

Imorgon ska jag till Ams på någon jobbmässa, sen träffa Sofia och Chris på stan.. blir nog att ta en fika och sitta och prata, det är vi bra på! Efter det ska jag till simhallen och simma.



Tummen ner för att vara sjuk




I <3 friday's

Sitter och väntar på att Sofia ska komma hit, vi ska göra oss iordning och kanske dricka lite vin, sen blir det att ta tåget in till stan och träffa Bine och Malin, blir att ta en öl eller två.

Kom nyss på att det är en inbyggd webcam på min laptop, så tog en bild på mig och zimba ;)



Bowling

Eftersom det verkligen inte hänt ett skit idag så skriver jag vad jag gjorde igår istället :)
För att fira Dennis & Lizas förlovning så åkte vi och bowlade med familjen, första serien kom jag näst sist och i den andra trea(?) så helt dåligt gick det inte. Efter bowlingen gick vi och åt :) Tack för en mysig kväll.

Imorgon blir det träning i simhallen, sen hem till Bine och dricka kaffe latte... haha ska lära mig dricka kaffe nu är det bestämt så tänker börja med kaffe latte och sen lära mig att dricka vanligt kaffe ;). 

 


Let's get this party started

Sitter hemma hos Bine och har precis vaknat till liv, hon är och solar så Yasmin gör mig sällskap sålänge, hon lär mig allt om hennes nintendo. När bine kommer tillbaka blir det simhallen och träna, sen hem hit igen och göra sig iordning lite inför kvällen, då kommer Malin och Sofia hit :) Blir att dricka lite vin och senare utgång.


and the snow melt's away

Ja, nu håller snön på att försvinna SKÖNT! men det va någon som sa att det skulle snöa på söndag igen? hoppas den personen inte har någon koll på vädret. färdig pratat om vädret.. idag har jag och Sofia gått på stan, jag hittade en fin vårjacka på HM och en tunika på Gina Tricot. Sofia hittade massa fina kläder på Gina Tricot hon med :) Snäll som hon är följde hon med mig till malmslätt efteråt och hämtade mina converse, testade dom nyss och de satt bra!

Nu har Dennis och jag sökt till Robinson 2010.. så håll tummarna och lova att heja på oss om vi kommer med ;)haha.

dressed for success

Idag blir det att åka in till stan med Sofia, jag ska leta efter en vårjacka. Tror jag redan vet en jag vill ha från HM, men ska kolla lite till :). När öppnar bosses glassbar?
Efter shoppingen blir det nog en promenad runt stångån, sen ska jag till malmslätt och hämta min efterlängtade converse som har kommit nu! Fattar inte varför dom skicka paketet till Malmslätt och inte Vikingstad? :S jaja.
Drömde till och med om dom inatt, haha drömde att dom va as fula och inte alls såg ut som på bilde, att skaften va jätte höga och inte samma färg eller nått. Får hoppas dom ser ut som på bilden och att dom passar! :O. Det är storlek 37 och jag har 38, men har hört att converse är lite större i storlekarna, så håller tummarna;)

Nej nu måste jag gå till pendeln.


Alice in Wonderland

UNDERBART VÄDER!!! Man får verkligen vårkänslor när man kollar ut, I LOVE IT.
Ska ut och ta en lång promenad snart, sen göra mig iordning och ta pendeln till Norrköping och möta upp Bine på stan, sen blir det bio. Vi ska se Alice in wonderland i 3D, har velat göra det länge nu, så det blir kul:)


You spin my head right round right round

va ett tag sen jag skrev igen :P
I fredags blev det förfest hemma hos Tim & Michelle, sen utgång!
I lördags kom Susanne och Lasse hit, kul att träffa dom, det va länge sen :) Senare kom även Bine så vi kolla på melodifestivalen och spela lite kort.

Ikväll blir det simhallen annars inget bestämt, kanske går en sväng till bajn efteråt =). 

finns inte så mycket mer att säga... hoppas alla haft en bra helg!

RSS 2.0