Första advent

Igår blev det en julpysseldag hos mormor & Valle med familjen och kusinerna :) gjorde pepparkakshus som inte blev så jätte fint med det va kul iaf :P blev också en krans och lite annat smått. Vi fick god tomtegröt och skinkmacka, och massa godis också :D Följde med Bine sen och vi mötte upp Hanna och Malin lite senare och gick till China och åt jätte god mat :D blev mycket prat och skratt, va verkligen skönt att komma ut lite efter att varit inne i nästan en vecka nu. tack för en mysig dag och kväll alla<3

Nu har jag,dennis och liza suttit och kollat på reprisen från idol och robinson, snart ska vi äta tacos sen åka till ikano en stund och se om vi hittar nått innan mamma åker tillbaka till lund igen.

Hoppas alla får en mysig första advent!


 fina adventsljusstaken som mamma gjort :)

fredagsmys


Ikväll kommer mamma hem :) så det blir fredagsmys hemma med familjen, kolla på idol och äta gott :)

Magen känns ännu lite bättre idag =) så det går framåt.. tur det (Y)

 PUSS

Torsdag

Kunde sova rätt så bra inatt, vaknade kanske två gånger.. sen vid 7 tog jag verktabletterna och kollade på en film sen somna jag om till kl 11. känns ytterligare lite bättre i magen idag, men fortfarande svårt att gå i trappan och att resa och sätta sig. Svullnaden börjar gå ner också :).

Ska göra lite varm oboy och kolla på en till film nu :)    
tack alla som ringt och skrivit till mig
<3


Sjukhuset..

I förrgår kväll började jag få jätte ont i magen, men gick och la mig och hoppades på att det skulle bli bättre.. sen gjorde det bara ondare och ondare, så blev att åka till akuten med pappa.. det första jag gjorde när jag kom dit va att spy så fick komma in fort iaf, dom tog lite olika prover och sånt (misstänkte att det va typ blindtarmen). Efter ett tag så gjorde dom ultraljud och då såg dom att det var en systa som hade slingrat sig runt ena äggstocken, så den höll på att strypa sig själv. Så blev inlagd och fick morfin som smärtlindring (man blev rätt så yr :P). Sen direkt på morgonen så fick jag operera mig. Operationen tog ungefär en timme och så tog det ca en och en halv timme innan jag vakna upp ordentligt. Sen va jag kvar på sjukhuset tills 16.00 idag. De som arbeta på sjukhuset  va verkligen hur snälla som helst, så det va nästan tråkigt att säga hej då till dom idag:P haha. menmen det är vad som har hänt, nu börjar det kännas lite bättre, har lite svårt att gå, speciellt att sätta sig och sen resa sig igen. men får hoppas det går bättre snart.


New Moon

Följde med och lämnade mamma på stationen vid 12.00, för hon åkte tillbaka till lund idag. Sen blev det simhallen, simmade en timme och en kvart, skönt! Efter det åkte jag hem och så kom Bine hit en stund :D vid 18.00 mötte vi upp de andra tjejerna vid bion, så va det äntligen dags för att se New Moon som var minst lika bra som jag trode! Men nu är det ju ett halvår kvar tills trean kommer, läängtar redan! :P aja, det va kul att träffa allihopa också, va ett tag sen nu. Men i helgen blir det party med allihopa igen :D.


GRATTIS HANNA!




Sitter och funderar på om jag ska följa med ut ikväll eller inte, sista tåget går halv tolv :( men skulle va kul att träffa alla :D får se hur det blir... GRATTIS PÅ 19 ÅRS DAGEN HANNA !  hoppas du får en underbaar dag! :)<3

Första julpysslet ;)

Som jag skrev igår träffade jag stina igår, vi fika på espresso house och sen gick vi omkring på stan en stund, sen följde jag med henne och oskar till IKEA, de köpte bänk och stolar till deras blivande lägenhet :). tack för en rolig dag gumman<3.

Imorse var det sista Adecco (personligt möte) för mig, känns skönt! det gick fort, sen gick jag till simhallen och simma en timme =) det va också skönt. Efter det tog jag tåget till mormor och valle, (valle fyllde år igår, grattis grattis :D). Mormor och jag julpysslade lite, gjorde små tomtar till granen.

Kom att tänka på när jag va hemma hos Sandra i sjuan och vi julpyssla, haha det va kul! :D 


monday

Idag ska jag in till stan och träffa Stina! :D fika och sitta och prata! det va föör länge sen nu.

hittade en bild på oss från 2007 ;)

Min helg.

I fredags åkte jag, dennis och Liza och hämtade Jacob vid bowlinghallen, sen följde han med oss hem till Vikingstad :) va barnvakt till lördag, på lördagen tog vi med oss Jacob på Hockey, LHC-Luleå. LHC vann med 6-2 så det var kul :D träffade Stina också, saknat dig! sen bjöd cinna och ola på god mat :D tack.

ska ringa bine snart och kolla om hon har lust att hitta på nått ikväll.. länge sen jag träffa henne<3.

Better work, better life.

Adecco möte idag igen, gruppträff där man skulle presentera sig själv.. det var bara jag och tre stycken till (varav 2 st jag träffat innan) så det gick bra :) Nu är det bara runt tre gr kvar på Adecco vilket känns väldigt skönt. Men man har fått jätte bra hjälp och man har faktiskt lärt sig en hel del bra saker när det gäller hur man skriver bra CV, personligt brev osv.

Annars har det inte hänt något speciellt idag, har städat och sitter och väntar på att klockan ska bli 21.00 (först då får jag reda på om jag får tågbiljetten till Malmö imorgon på tradera) hoppas verkligen det :)


här kommer lite mobilbilder :P


Hund i barnvagn på bussen! :P tyckte det såg kul ut så tog ett kort ;)


Gullungen Alvin ! :D


Gullungen Sabine :D haha


Gullungen Hanna !:D


Påväg mot frukost på Ikea? :D


Jág försköte ta kort på första snön :P gick sådär.








sälja skjortor och få jobb?

pappa kom nyss hem från jobbet
p - när vakna du imorse?
j - hm.. tolv kanske ? vadådå
p - har du inte vart vaken innan det?
j - nae?
p - jo du kom upp till mig runt fyra inatt och va förbannad för att vi va försenade, du sa att du skulle till arbetsförmedlingen och sälja skjortor.. för den som kom först skulle få ett jobb

hahaha

Jag tror jag börjar bli desperat efter ett jobb? drömmer till och med om det och skäller ut folk i sömnen.


Idol 2009

Några av de bästa\roligaste\pinsamma ögonblicken i Idol 2009 enligt mig.

money money money

Va hos Adecco imorse och lämnade in pappret till försäkringskassan så nu kommer jag börja få 2685 kr varje månad :D SKÖNT. Hoppas på att någon av de 28 affärerna jag dela ut CV till förra veckan hör av sig snart också , det var ju några som lät positiva iallafall :).

Efter jag var klar på Adecco gick jag till simhallen och simmade en timme, skönt när man kommer skapligt tidigt och det typ inte är nått folk, efter det basta jag ett tag också. så jag har haft en bra dag, vad har ni som läser gjort för något idag? :) skriv gärna, kul att se vilka det är som läser också! :) puss&kram


Saturday night

Igår blev det efter många om och men utgång. Träffade Malin, och gick till Emelie och förfesta hos henne med Danne,henke mfl. Vid 11 blev det först Platens, men fortsatte till Platå rätt snabbt där jag träffade Martina, Jossie mfl :D. Blev en riktigt trevlig kväll och natt, men vid halv två blev det pendeln hem till Vikingstad igen.

Vaknade vid 8.30 imorse, gick upp och duscha sen åkte jag och pappa in till stan för att hjälpa Bine,ted,jim,jennifer och yasmin att flytta, efter ett antal flyttkartonger, garanterat att yasmins hamster inte va död, bjöds det på god mat och öl. 

Nu ska jag sova.


biljetter avklarat

Kom nyss hem från stan, träffade Malin, Sandra och Fia och köpte biobiljetter till New Moon till oss och alla tjejerna, vi blir 12 stycken så det kommer bli kul! den 22e blir det. Efter vi köpt biljetterna gick vi en sväng på stan, sen hem igen.

Ikväll har jag tänkt kolla på EMA kl 21.00 och se om det är några bra artister som uppträder.

 

första snön

firas med ett glas varm oboy ?


barnprogram var bättre förr?




Hallååå tomaterna? hur gick det för er?
wouuuuu hejhej  vi har det jäätte bra här det här är det bästa som kunde hänt oss nu kan vi simma i tomatsååås!!!!

HAHAHAHA,  min humor :D

bra godnatt saga till små barn? nej kanske inte :P haha

till alla som haft en dålig dag på jobbet!


ge mig ett jobb tack!

usch inte kul att vara arbetslös! sitter och skriver ut massa CV som jag ska gå och dela ut på stan imorgon, hoppas hoppas hoppas (A). Om det är någon som har tips på lediga jobb så skriv gärna!
Men vid 9 imorgon ska jag först till Adecco på en ett gruppmöte. Sen möta upp Sofia på stan, blir trevligt :)

Ska nog ta mig i kragen och gå till simhallen sen också och simma och bubbla bubbelpool :D riktigt avslappnande, kan va skönt i det här höstrusket.


Sofia och jag på liseberg i sommrás ! :D


RSS 2.0