29 mars

Förra veckan jobbade jag varje dag, så hann inte med så mycket annat då.
Idag ringde dom från sjukhuset och berättade att jag fått en operationstid imorgon, så imorgon försvinner äntligen "knölen" på handen, får gå i gips i tre veckor men det är det värt.
Mitt strösta beskymmer just nu är vad jag ska göra med mina naglar, haha! Igår var jag nämligen nagel modell åt Nellie så hon färlängde mina naglar så dom är jätte fina nu! Sen när jag läser mailet från läkaren vad jag ska tänka på inför operationen så står det bland annat : "Vid handkirurgi skall naglarna vara kortklippta och rena." Ska fråga om dom kan göra ett undantag (A) ska ju ändå inte operera fingrarna. HOPPAS.

Hur som helst, eftersom jag inte kommer kunna skriva imorgon så måste jag skriva GRATTIS TILL BÄSTA BÄSTA BÄSTA SABINE GUSTAFSSON, min underbara kusin som jag älskar så otroligt mycket! Hoppas du får en underbar födelsedag gumman!!!<3
En bild på snyggingen från 2009 ;D

 

18 mars

Nu är det fredaaagsmys! Fast vart kom snön ifrån? Det var ju vår igår, tur att det ska bli plusgrader redan imorgon igen. JAG VILL HA VÅR OCH SOMMAR! Tror inte jag är ensam om det :P.
Väntar på att älsklingen ska komma hem från jobbet, då blir det fredagsmys med god mat framför tv:n :)


NÅGON SOM VET VART JAG KAN HITTA BRA ZUMBA WORKOUT VIDEOR?
Har dansat lite här hos Staffan nu till olika videor på youtube ,men jag vill ha en video som är ett helt zumba pass på ca en timme. Så om ni vet vart jag kan hitta det, skriv gärna!

Bajs i bassängen

I helgen har jag och Staffan varit barnvakt åt min kusin Jacob, igår var vi i simhallen och badade ända till dom ropa ut i högtalarna att någon har bajsat i bassängen och det kommer ta några timmar att rengöra den, då gick det rätt fort upp ur vattnet för att åka hem istället, hemma blev det lördagsmys med godis, dans och melodifestivalen :) Jacob som hejade på Eric Saade blev glad när han vann.
Idag har vi varit ute en stund och lekt. Sen kom Cinna & Ola och hämtade honom.

Nu är jag hemma hos Staffan, vi har köpt bingolotter för det var resespecial ikväll, och vi vill verkligen åka på semester! Skulle vara helt underbart. Sen så blir det såklart solsidan också.

hejhej

Jag älskar dig

Ikväll för ett år sen träffade jag min Staffan. Kan inte förklara med ord hur glad jag är för det, och hur mycket jag älskar dig. Det här året har gått så himla fort, det bästa året i mitt liv. Har så många fina minnen tillsammans med dig och fler ska det bli, ser fram mot våran framtid tillsammans, det kommer bli underbart. Tack för att du finns gubben, du är den bästa och jag hoppas att jag alltid kommer få vara din <3


We are all born superstars

I'm beautiful in my way
'cause god makes no mistakes
I'm on the right track baby
I was born this way

Don't hide yourself in regret
Just love yourself and you're set
I'm on the right track baby
I was born this way

PARTY IKVÄLL
Förfest med Sandra & Sofia hemma hos Sandra .
Utgång .

RSS 2.0