Ser du nått som liknar en tår, så är det isen som droppar för nu är det vår

Blogga bör man- annars dör man ....... eller?

nej vet inte riktigt vad jag ska skriva, kände bara för det helt plötsligt.
Var hemma hos en familj som jag ska börja jobba hos idag, det kändes verkligen jätte bra :)
På onsdag ska jag träffa en till familj som jag kanske  ska börja jobba hos, känns som det går framåt nu på jobb sidan. Skönt.

Efter jag varit där så åkte jag in till stan för att köpa lite nödvändigheter, sedan gick jag till försäkringskassan för att jag trode att jag hade fått för lite pengar från dom, men det visade sig att jag hade fått tillbaka på skatten dom dragit, så istället för att få ca 2000 kr mindre än jag förväntat mig så fick jag 500 kr mer, aldrig fel! :)

Efter det så blev det gymmet , kommit igång med träningen ordentligt nu, minst 3-4 gr i veckan. Mycket lättare nu när både mamma & pappa tränar på samma ställe, att peppa varandra för att komma iväg.

Ja känns helt enkelt som att allt går bra just nu, har börjat kolla lite smått på lägenheter, eftersom Staffan nyss fått jobb också.

NU ÄR VÅREN PÅVÄG VA ?


hurrahurrahurraI måndags fyllde min underbara mamma år<3

____________________________

Idag har jag varit på en jätte intressant utbildning med jobbet på konsert&kongress, handlade om olika situationer man kan hamna i när man arbetar med barn med särskilda behov och hur man ska lösa dom på bästa sätt. Det är utan tvekan den bästa "föreläsningen/utbildningen" jag har varit på, och han som höll i den var hur bra som helst på att  berätta på ett bra och intressant sätt eftersom han själv hade erfarenhet av allt han pratade om.
Lärde mig väldigt många bra saker, som jag inte har funderat över annars.

Ikväll var morbror Jim, Jennifer och Yasmin här och firade mamma och Dennis i efterskott eftersom de nyss kommit hem från tenneriffa, trevligt att träffa dom, dröjer bara till lördag tills nästa gång igen, då blir det ännu mer kalas.


Imorgon ska jag få träffa en familj som jag kanske ska börja arbeta hos, blir intressant!
Men först på förmiddagen ska jag träffa min saknade kusin Sabine Gustafsson :D UNDERBART! <3


over and out.

och så kom det ännu mer snö :(
Men snart kommer älsklingen hit, med honom i närheten är jag alltid glad<3


Ja må han leva...
Ja må han leva, ja må han leva uti hundrade år..
GRATTIS till min "lille" bror Dennis som fyller 19 år idag! <3

Nyss hemkommen från gymmet så nu blir det fredagsmys och firande av dennis med familjen, Staffan & Liza :)


HaircutStaffan och hans söta syster Sofia i lördags :)Idag har jag och Staffan bara varit hemma hos mig hela dagen och haft mysdag, var ett tag sen ingen hade nått inplanerat på dagen så det har varit skönt.
Imorgon ska Nellie klippa och färga mitt hår, det behövs verkligen! Hade turen att Nellie ska göra sitt PA arbete i skolan (hon går frisör linjen) och hon behövde en hårmodell som behövde färga utväxten, så det var ju perfekt! Så passar jag på att klippa mig samtidigt, vet inte riktigt hur jag ska klippa än, vill ju inte bli av med längden så mycket utan bara få lite mer volym och nån slags frisyr :P Får helt enkelt se vad det blir för nått, kanske lägger in en bild här sen :).

Idag åkte Bine till spanien med hennes familj och morfar&siv , hoppas ni får en jätte härlig vecka <3


RSS 2.0