Zumba dance

Idag har jag och Sofia testat på zumba dans i sporthallen :) det var verkligen skitkul, hoppas att det kommer fler sånna pass! Kul att variera träningen, så att man inte tröttnar.


östgötatrafiken

Gick nyss in på östgötatrafikens hemsida och fick syn på detta:


"Du ska känna dig trygg och säker när du väljer att åka buss eller tåg.  Det är till exempel viktigt att du kan lita på att tåget eller bussen anländer på den tid som står i tidtabellen. ÖstgötaTrafiken går varje år igenom tabellerna och justerar där man märker att de utsatta tiderna inte håller.

I Linköping och Norrköping kan du också titta på de digitala skyltarna vid busshållplatsen som visar exakt hur lång tid det är kvar till nästa avgång.

Allra bäst på att hålla tiderna är ÖstgötaTrafikens pendeltåg. De hör till de mest punktliga i Sverige."





haha Hmm, stämmer inte riktigt va?


Jag älskar dig


Rock with you

Idag har jag och familjen varit på stora torget och lyssnar på Annie när hon sjöng i Ljunkan final och hon sjöng så himla bra! :) Hoppas hon vinner. Blev en fika på Linds också innan vi åkte hem igen och var genomfrysta.
Nu börjar jag äntligen tina upp igen efter en varm dusch. Men snart blir det att ge sig ut i kylan igen.

Ikväll ska jag, Bine, Pernilla, Jenny och Gurra till Mjölbys folkets park på någon rockkväll som var där :) Men först ska vi hem till Pernilla och dricka lite vin :)


Igår fick jag för övrigt reda på morgonen att jag skulle jobba på kvällen, dema Göls salami på Coop Extra :)


Lars Winnerbäck!

Jag sitter på ett tåg i en ödslig vagn och det luktar lite dig och mig Jag har en ambition att jag ska bort någonstans till samma syfte som jag haft med dig Jag blev trött på mig själv jag blev så destruktiv åh du fick inte följa med Jag har en situation med ett annat liv och du har ingen del i det Jag ska ingenstans Jag bara bryter lite is Det sägs att allting vänder och det stämmer väl på sätt och vis En stannfågel ger sig av Jag bor enkelt igen Det är lite tomt ibland men jag saknar inget akut Jag låter saker ta sin tid Jag har en öppen hand Det här är slutet på en lycklig början I en annan del av samma avlånga land har löven inte fallit än Hösten tar sin lilla tid ibland Jag kanske tittar till en gammal vän Jag ska ingenstans Jag bara bryter lite is Det sägs att allting vänder och det stämmer väl på sätt och vis En stannfågel ger sig av Jag har lämnat mina rader så länge jag minns men jag tvivelaktigt mår För att du syns överallt är det inte säkert att du finns Det är en konst att bara fylla hål Jag minns vad jag minns och jag har glömt vad jag glömt Det behöver inte ens ha hänt Det kan ha varit länge sen men jag kan också ha drömt Det är en känsla som jag alltid känt Jag tror de lugnar sig nu Alla tvära kast Det lilla hjärtat, det pulserar än Jag har suttit här och lyssnat till en sträng som brast Nu har jag lust att ta ton igen Jag ska ingenstans jag bara bryter lite is Det sägs att allting vänder och det stämmer väl på sätt och vis En stannfågel ger sig av

Fairy tale of New York




Vattenträning tillsammans med Sofia imorse, riktigt skönt att träna på morgonen. Så har man det gjort sen.
Nu håller vi på att julstäda + pynta lite här hemma, börjar få in julstämningen nu :)


The social network

Ikväll ska jag och Staffan gå och se The Social Network på bio, den handlar tydligen om hur facebook kom till från början. Kan ju vara spännande.

Handling: 
En sen kväll 2003 sätter sig Harvardstudenten och dataprogrammeringsgeniet Mark Zuckerberg ner vid sin dator och börjar intensivt jobba med en ny idé. Ur allt bloggande och programmerande föds vad som snabbt ska komma att bli ett globalt socialt nätverk och en revolution inom kommunikation. 500 miljoner kompisar och bara sex år senare är Mark Zuckerberg den yngsta miljardären genom tiderna, men framgången leder till både privata och rättsliga komplikationer.



I söndags var det dags för den årliga julpysseldagen hemma hos mormor med familjen och kusinerna, Vi hade pepparkakshustävling, Jag, Bine och Yasmin var ett lag men vi förlorade. Sen på kvällen blev det bingolotto, där vann jag därimot 100 kr :). Vi blev även bjudna på god gröt och skinkmackor, tack tack för en jätte mysig kväll!


In my head

Kom nyss hem från ett AfroPower Dance pass med Bine. Lika kul den här gången, fast lite mer koreografi.

Väntar på att färgen jag har i håret ska verka färdigt så att jag kan duscha och hoppa i mjukisbyxor och nån skön tröja framför TV:n och vänta på att Staffan kommer hit :).
Tänkte kolla på den näst senaste Harry Potter filmen, har glömt bort vad som hände i den så att jag hänger med i filmen imorgon ;)



Två bilder från igår:





det ska va gött & leva, annars kan det kvitta

Idag har jag haft en trevlig dag med Stina. Pizza, stan och en kall cider för första gången på stället ågatan stod på menyn. Annars så har jag börjat komma igång med träningen. I söndags var jag och Bine på AfroPower Dance och igår blev det vattenträning med Sofia. Imorgon blir AfroPower Dance med Bine igen, verkligen ett nytt favorit träningspass. Det rekomenderar jag starkt!

För övrigt längtar jag till torsdag, då är det bio dags med alla tjejerna. HARRY POTTER!  ;)


PartyBowlingen i lördags !










Back to work

Dom ringde nyss från Caliptus och frågade om jag kunde jobba imorgon, självklart ville jag det! Känns skönt att det drar igång nu igen, lite extra pengar gör ABSOLUT inget just nu till jul och allt. Ska jobba tillsammans med en till imorgon också och då brukar dagen alltid gå dubbelt så fort :) Ska demonstrera ost på Coop Forum i Norrköping. Så kom gärna förbi och provsmaka om ni känner för det ;).



Såhär såg det ut i våras när jag demonstrera ost tillsammans med Anna! :)

vintertid.

Har precis klickat hem några saker från Nelly, tänk vad lite shopping kan få en på bra humör :) Älskart.
Man måste faktiskt unna sig saker man tycker, speciellt nu när det är lätt att bli på lite dåligt humör när det blir mörkt vid tre och det halvregnar lite varje dag.
Tur att jag har Staffan som gör varje dag underbar, vilket väder det än är :P Är ju hur mysigt som helst att mysa ner sig i soffan med filt och varm oboy och kolla på en bra film :)    I Love My Boyfriend! <3




<3





Jag är helt tvärsäker på att jag har världens bästa vänner och pojkvän <3 tack för att ni finns!


RSS 2.0