Au-pair?

Såg nyss att en familj från Australien (Newcastle/Sydney) skickat ett mail till mig om att komma till deras familj som Au-pair, vet inte riktigt hur jag ska göra, isåfall funderar jag på att åka i början av september och vara kvar till slutet va december. Skulle verkligen vara en kul utmaning, och roligt att lära känna människor på andra sidan jordklotet! De bor i Newcastle (finns massa fina stränder, och är känt för surfing) det ligger också jätte nära Sydney och jag kommer vara ledig en vecka varje månad ungefär för att resa omkring i Australien.
Vad tycker ni? Ska jag våga ta utmaningen? tror faktiskt själv att jag kommer ångra mig resten av livet om jag inte gör det.

NEWCASTLE


SYDNEY


premiär grillning 2010!




I lördags åkte jag Bine & Sofia till Jenny och Gurra och grillade, drack lite cider och spela lite spel, var en jätte trevlig kväll :) Får vi göra om snart.

Idag har jag gått på Ikea och Ikano med Fredrik =) Sen blev det Bingolotto hemma hos mormor med Bine också :).



Greyson Michael Chance


Farfar 70 år!







Jobb!

I fredags när jag och Malin gick på stan ringde en kille och intervjuade mig direkt i telefonen , direkt efteråt sa han att jag fick det! :) Så ska börja jobba som butiksdemonstratör. En dag kanske jag t.ex. får stå inne på Ica och marknadsföra ett speciellt bröd, ost osv.. och en annan dag kanske jag får stå inne på kicks och marknadsföra en mascara, ja det kan vara vad som helst helt enkelt! :D det är ingen heltidsjobb, men bättre än inget :D Känns riktigt riktigt skönt! Första uppdraget blir någongång nästa vecka trode han :D.

På kvällen i fredags firade vi iallafall Malin som fyllde 20 år i torsdags, vi var hemma hos Robin :) Hade riktigt trevligt, tack för en rolig kväll<3

Igår firade vi farfar eftersom han fyller 70 år :D träffade massa släkt som jag inte träffat sen jag var liten, och massor annat folk också :) trevligt trevligt. Fick god mat och goda drinkar som Stina fixade=).

GRATTIS MALIN!

Gått på ikano och ikea hela dagen tillsammans med Bine & Hanna, Sofia var med en lite stund också :). Vi gick och köpte massa saker till Bines lägenghet som hon flyttar in i den 1:a juli. Sen åt vi på ikano, och gick omkring lite i affärer :)

Vart och fikat hos Malin idag med, eftersom hon fyller 20 år idag! Grattis gumman<3
Blir att gå på stan med henne en stund imorgon , sen på kvällen ska vi fira henne hemma hos Robin!=)


HM

De här sakerna kom idag:) klänningen var lite stor så den åker nog tillbaka, annars var allt bra :D








dina färger var blåå



Man längtar ju inte lite till sommaren när man ser den här reklamen :D


Här bor nu allt det jag minns och bevarar,
dagar jag levt och dom vänner jag saknar
nätter då ljuset aldrig tog slut
och minnet av dig då, dina färger var blå


paket!

vaknade av att jag fick ett sms där det står att jag kan hämta ut mitt paket från HM efter klockan 17.00 idag! Så nu tycker jag klockan kan gå lite fortare :D. men innan det ska jag upp till spåret & sen fixa någon mat.

har hittat några till volontärtjänster nu som jag tror jag ska söka till :).

lägger in bilder senare på vad som finns i paketet ;)

Roadtrip

Igår blev det en liten Roadtrip till Danmark med Stina, Oscar och Anders. Gick och mötte upp Stina på plaza runt 3 eftersom hon slutar jobba då, hjälpte henne att städa iordning lite, sen bar det av mot Denmark! Inte lätt det där med danska alltså, förstod ingenting när jag skulle betala så blev lite missuppfattningar, men det löste dig ju ändå tillslut :P. Köpte iallafall lite öl, vin och nån pepino som jag hört ska vara gott :). Påvägen hem blev det missförstånd för mig med språket igen, fast den här gången gällde det skånska! Vi stannade i Helsingborg för att äta, fatta inte ett ord vad hon i kassan sa, så jag gissa mig fram lite, gubben bakom i kön stod och skratta åt mig, högt också, vet inte om det var för min "östgötska" dialekt eller om det var för han tyckte jag bara var trög. men men, ingen puttning på bilen blev det heller, även fast det inte fungerade att backa (backen va trasig). Men det gjorde det hela bara lite mer spännande, det är väl så roadtrip's ska va?
Nu har jag precis kommit hem, är skapligt trött efter att ha varit uppe sen tolv tiden igår morse. Kommer nog somna gott inatt iallafall. Tycker synd om Stina som ska jobba ikväll på plaza igen.


tack för en trevlig roadtrip iallafall!:)
 
har lite bilder som jag lägger in när jag fått bilderna =)

Trevlig kväll!

På dagen kom Sofia hem hit, vi kollade upp det där med att åka utomlands som volontärer, vi hittade en volontärtjänst för två personer som vi verkligen vill åka på, så hoppas vi får dom platserna ;) Isånnafall blir det att åka till Kroatien för att rädda sköldpaddor och sjöhästar, haha fan va kul det skulle vara, lära sig dyka o grejer. Så håll tummarna för våran skull ;) Men fy vilken hemlängtan jag skulle ha samtidigt, man är ju borta minst ett halvår- ett år.

jaja, vid 7 tiden åkte vi till Johannelund och satt och prata med Jossie och Hanay som har varit i Tunisien i en vecka .. bruna & fina va dom:) efter en stund kom en kompis till Hanay också. Sen åkte vi in mot stan, träffade Malin och Hanna på bussen med. Dom skulle till krogen=) men för min del blev det hemgång.

tack för en trevlig kväll <3


gottochblandat

Va uppe i spåret förut, skönt väder :) Annars har det inte hänt speciellt mycket idag, har skrivit mitt CV och personligt brev på engelska förut med, sökt lite jobb utomlands, bl.a. på Cypern! Imorgon ska jag träffa Sofia, vi ska kolla upp det där med att åka iväg som Volontärer ordentligt, båda vill ju åka så skulle va kul om man hitta nått som både kan åka tillsammans på. Känns som att åka utomlands är det ända sättet att få ett jobb på just nu.

Den här veckan har också gått jätte fort, som alla veckor gör :P fattar inte varför det går fort när man typ inte gör någonting? borde det inte vara tvärtom? jaja.

Längtar till den 30:e maj :D då blir det kryssning med Stina, Nellie, Oscar, Kim, Niklas och två kompisar till honom :) Blir att dela hytt med 3 karlar.. men det ska nog gå bra :P





tvivel


LW

Den 8 Juli kommer Lars Winnerbäck hit till Linköping, blir självklart att gå dit då! Vilka mer?
Jag och Bine prata om det idag iallafall, och ska köpa biljetter snart :)
längtar! för mig blir det fjärde året i rad jag ser honom live, första gången var i finspång, sen har jag sett honom i Lund, och förra året var jag här i Lkpg :) Alltid roligast att gå här hemma eftersom det är hans hemstad!



I won't let the sun go down on me


UNDERBART VÄDER! blir att bege sig in mot staden snart och ta en fika i solen med den bästa<3




RSS 2.0