blev inte som planerat

ingen utekväll för mig blev det, Pysens insulinspruta slutade helt plötsligt fungera ikväll så blev att sitta hos vetrinären halva kvällen istället ;/ Tack Jenny & Gurra för att ni följde med och stjussa, verkligen räddarna i nöden! Nu är han iallafall hemma och mår bra igen. Hann ju träffa de andra en liten stund iallafall, hoppas ni får kul ikväll.

Snart kommer Staffan hit, så blir en myskväll med honom istället :D <3Inatt är hela staden vår, bara för en kväll

Sitter och inväntar Bine, Sofia och Henke som snart kommer hit och äter tacos innan vi åker till Sofia för att för att börja förfesten tillsammans med Martina, Fija, Tim och hans kompisar också :) Kommer nog bli en bra kväll, avslutas antagligen någonstans på ågatan.

I love this feeling, you make me happy!  <3


Bilder från kryssningen 25 - 27 juliBilder från igår


Bilder från Yasmins dator

Sitter hemma hos Jim och Jennifer, Yasmin visade mig och Bine några bilder hon har gjort om på oss,  haha.Bilder från måndagen

I måndags blev det att dricka lite vin & öl hos mig tillsammans med bine, staffan och emil.
Här kommer några bilder som staffan tagit, lägger in mina en annan dag.
Ikväll blir det Bio (Beck, levande begravd) med Staffan.

Just nu sitter jag hemma hos Bine i hennes varma lägenhet och pratar om kryssningen vi ska åka på, på söndag m.m.. :D

Bilder från Göteborg

Fredag- Liseberg hela dagen med Staffan! Åkte nästan allt tror jag.. jag våga till och med åka Flumride som jag hatar :P. Här kommer lite bilder från Liseberg.Staffan tvinga mig åka slänggungorna!
Lördag- Först åkte jag, staffan och hans mamma cecilia till trollhättan och kollade när Norrköping spela match, och vann med 4-0. Sen blev det Winnerbäck på kvällen i trädgårdsföreningen :D. mysig kväll!<3

FotbollsnördenVideor kommer nån annan dag! :D

Söndag- Fick sight-seeing i götet av Cecilia & Staffan.


Staffan <3 bävrar!Göteborg

Blir en snabb uppdatering om vad som hänt de senaste dagarna :)

Igår var jag, staffan och hans mamma cecilia och kollade på Ifk norrköping - Mallorca, efteråt åt vi jätte god mat på en mysig resturang :) Var och badade i Lillsjön på dagen också.

Idag har jag, bine, hanna, micke, malin och sofia badat i Lagunen i Slaka :) Gött!
Om ungefär en timme bär det av mot Göteborg med Staffan hem till hans mamma. Skriver mer på söndag när jag kommer hem, då kommer det även lite bilder från helgen i gbg och videor från LW.


1 2 3, fanta och roséEn gammal bild på oss ! :)
Befinner mig just nu hemma hos min kära kusinvitamin Sabine Gustafsson, vi va på tinnis och bada i typ 10 min, sen gick i till systmet och nu sitter vi på hennes balkong och dricker fanta & Rosé och svettas,men det är gött. 18.00 kommer alla de andra tjejorna, då blir det lite förfest här sen utgång! :)


Bilder från Lars W.

Kommer upp massa videor nån annan dag;)

Lars Winnerbäck!

Yes, äntligen torsdag vilket betyder Lars Winnerbäck ikväll tillsammans med Staffan och hans kompis Niklas. Kommer nog bli en bra kväll! Ska iallafall möta upp dom 17.30 på resecentrum och sen bege oss mot Stångebrofältet, där vi garanterat inte kommer vara ensamna. Hoppas man träffar många man känner :).
Lite bilder från igår när Sofia, Staffan och Jag var i Varamon!
Uppe med tuppen?

Ja, idag var det jag (för ovanligheters skull) som vaknade först här hemma. Har redan ätit frukost (eller nutrilette, eftersom det är bantardag idag) och ringt och väckt Sofia, och smsat Staffan och bestämt buss tid. Har vi tur blir det bil till Varamon, annars får vi ta bussen 10.33.
Skönt att bada ska det bli iallafall, satt på altan en stund förut och det är redan varmt ute!

Ikväll ska jag till Bine en stund med :)

såhär såg det för övrigt ut när jag jobbade i motala förra fredagen för Neutrogena :)

Bildbomb!

Har varit väldigt dålig på att blogga ett tag nu , får bli ändring på!
Har varit en hel del med Staffan de senaste dagarna. I förrgår åkte vi till Lillsjön med familjen och Liza, riktigt skönt i värmen. Vi har även bokat biljetter till Winnerbäck på torsdag :).
Ikväll har jag umgåtts en stund med Bine, handlade, laga mat och kollade på Allsång.

imorgon ska det ju tydligen bli riktigt varmt, så då är det bestämt att det blir Varamon med Sofia & Staffan hela dagen!

Nu kommer en massa bilder från bl.a Midsommar!GRILLNING + KROGEN

Staffan(vansinnesmannen.blogg.se) gästbloggar

Hallöj kära medmänniskor och annat skräp. Steph gick och duschade men glömde logga ut härifrån, så jag tänkte passa på att skriva nåt. Det är ju inte så bra uppdatering på denna blogg annars.

Varmt som fan ute, blev att bada i Lillsjön igår. Sedan när vi kom hem så tjata Steph om att få kolla på VM så det fick bli så. På kvällen blev det kubb, killarna mot tjejerna. Vi(killarna) vann. Tack vare fusk enligt motståndarna. Men det var mest snack från deras sida.

Nu verkar hon ha duschat klart så det är bäst att jag avslutar. Ska käka nu och sedan ska vi baka. Muffins. Gott så.


RSS 2.0