Libanesiskt!

I lördags åkte vi till Göteborg för att fira Staffans mamma & syster med hans släkt, på kvällen blev vi bjudna på libanesisk resturang. Väldigt väldigt god mat! kom in hur mycket mat som helst så fick man sitta och plocka med och äta med händerna det man ville ha, under tiden vi åt kom det in en magdansös och dansade också. En mycket trevligt kväll med underbara människor <3I veckan har jag träffat bland annat sofia och lisa, gått på stan och fikat.
Imorgon blir det godiskväll med bine <3

Ställ in ditt sikte på nåt posi-ti-ivt


Weekend

Fredags: Jobbade till halv tre och tränade efter det på gymmet. På kvällen gick jag och älsklingen på bio och såg "En gång i Phuket" den var asbra och vi skratta nästan hela tiden, Se den!

Lördags: Åkte till Norrköping och kollade på IFKs träningsmatch mot Åtvid med Staffan och hans pappa Janne. Härligt väder så var rätt så skönt att sitta där i solen och kolla när IFK vann.
Senare kom Bine till mig en stund tills Jenny & Gurra kom och hämtade oss för att åka till Ljungsbro där vi tillbringa kvällen med melodifestivalen och trevligt sällskap.

Söndags: Träffade Bine i simhallen och tränade en timme på gymmet sen kom Yasmin så då blev det bad också i några timmar :D var helt slut efteråt sen, blev som barn på nytt där ett tag.


Och sen var helgen slut.
Idag ( måndag ) har jag jobbat som vanligt och sen blev det fika och shopping på stan med Bine. BRA DAGAR!

RSS 2.0