En bild säger mer än tusen ord...

Igår fyllde som sagt Sofia 20 år! Hade jätte trevligt hemma hos henne, sen åkte vi in till krogen, gick till Pitchers.. men alldeles för mycket folk ute eftersom det är löninghelg. Hoppas du hade en rolig kväll gumman<3.
Idag har jag inte gjort ett skit, rätt så skönt :p.

Har inget roligt att skriva så lägger in nåra roliga bilder från i fredags, på mig och Yasmin istället :P
Och så får jag ju inte glömma att lägga in Malins fina GrattisTal till Sofia igår :D hehe
 







SOFIA MAGNUSSON

Idag fyller en av världens bästa personer 20 år, nämligen Sofia! GRATTIS GRATTIS GRATTIS<3 Ska träffa henne vid halv två på rese, åka till maxi och handa mat till kvällen och även dricka ;) Sen åka hem till henne och laga mat (tacos) och göra bål tills resten av tjejerna kommer. Kommer nog bli en Grymt rolig kväll/natt det här :D.

GRATTIS IGEN GUMMAN, JAG ÄLSKAR DIG<3



Swimminghall

ja idag blev det simhallen med Sabine, eller hon gymmade och jag simmade. Sen gick vi till nått skitställe och åt "kycklingsallad" eller några kycklingbitar och några grönsaker som inte ens en kanin bebis skulle bli mätt på, kommer inte ihåg vad stället hette men ligger mitt emot Café M, rekomenderas INTE. Sen gick vi till Espresso house istället :P haha.
Imorgon är det fredag tydligen:O veckorna går verkligen sjukt snabbt.. men det gör inget :) blir träning och shopping med Sofia, sen kanske gå och ta en cider på 55:an med Bine, några fler som känner fört så ska vi dit runt 10 :D Jag och Bine tänkte köra StageDive från baren, så det får ni ju inte missa ;) 


Trött på snö?

jovars, det kan man verkligen säga att man är! Drömde till och med för några dagar sen att jag vakna upp och all snö var borta och inget blask eller nått, kunde gå ut och lägga mig i gräsmattan med en smoothi och sola. Skulle ju inte göra något om det inte var någon dröm. VILL HA VÅR NU! Inget kul kan man hitta på heller, eftersom tågena bara går en gång i timmen (och dom är oftast försenade minst 20 min) så har man ingen lust att åka in till stan om man inte måste. Men imorgon ska jag iallafall till min kära kusin Sabine Gustafsson! :) Kan ju inte bli nått annat än kul. Annars längtar jag väldigt mycket till lördag nu! Då fyller nämligen Sofia 20 år vilket ska firas ordentligt ;).

Det var allt för den här gången.. <3





Tänk att kunna sitta vid stångån och grilla och drika en kall öl nu! :D HÄRLIGT

Ny laptop!

Imorse var jag på gruppmöte på Carendo, gick fort och bra.. fick skjuss av Ellen till rese efter det, Tack!:) Tog bussen till simhallen och var med på vattengympan och simmade i 45 min efter det. På väg hem efter det träffade jag Emma på resecentrum, kul! inte träffats sen studenten. Fick stå och vänta ett bra tag eftersom tåget var inställt och nästa försenat.. Sen vid 5 tiden när jag skulle in till stan igen så var det tåget med inställt ;/ usch gillar inte östgötatrafiken! Men träffade iaf pappa på rese och åkte till Elgiganten, hittade en Laptop.. ska hämta den på måndag, RIKTIGT skönt att ha en egen snart! :D

Nu sitter jag och kollar på Let's Dance med mamma :)

 en sån blev det! Acer aspire:)

Otursmorgon!

Sov hemma hos Bine inatt, kollade på hockeyn gjorde vi med.. fast somnade när det var en kvart kvar! Men Sverige vann ju så det va kul :) Vid 11 skulle vi med bussen men jag fick inte åka med eftersom det inte går att skicka sms biljett, men tänkte inte på det, busschafören så att jag skulle gå till kiosken och köpa biljett men det gick ju tydligen inte heller :S så tänkte att jag skulle ta en promenad till ikano och sen ta bussen därifrån, men när jag skulle dra upp dragkedjan på jackan så gick dragkedjan sönder!!! gick och svärde för mig själv och ringde mamma efter ett tag som kan och hämtade mig!(A). TACK!

Sen träffade jag Michelle på stan, tog en fika och satt och prata:) Sen blev det simhallen och simmade i 90 min, och när jag skulle gå ut från simhallen träffade jag Sofia som slutade jobba precis då, så vi gjorde sällskap till rese och pratade om lite framtida planer ;).

Nu blir det sängen.. Ska till Carendo kl 9.00 imorgon.. /:

godnatt<3

Träning!

Va ett tag sen jag skrev nu.
I fredags blev det utgång med alla tjejerna :) förfestade hemma hos Martina senare blev det plaza och pitchers.
I lördags träffade jag Annie, åt först mat på stan sen satt vi med i Juryn på Rockkarusellen på Elsas hus, riktigt bra band som var med så det var kul! Efter det åkte jag till tallboda där dennis och liza var barnvakt åt kusingen Jacob.. han hade precis somnat när jag kom så vi kollade på wallander sen somna vi tills pappa kom och hämta oss runt halv fyra på natten.
I söndags fyllde mamma år! :D GRATTIS! Älskar dig<3

Igår och idag har jag inte gjort nått, men ska snart in till stan och träffa Sofia! gå på stan en stund och sen gå till simhallen för lite träning :).

 
Mamma, kusin Lisa och Jag för ca 19 år sen <3

Mot vadstena

Igår träffade jag Stina på stan, gick och lämnade lite CV:n. Sen åkte vi hem till henne och oscar och drack lite vin. Sen åkte vi in till stan och träffade Malin, Sofia, Hanna och Micke på plaza. Tack för en rolig kväll :).

Snart ska jag och mamma åka till Vadstena, ska följer med och lyssna på hennes föreläsning hon ska hålla i :)

GRATTIS DENNIS OCH LIZA TILL FÖRLOVNINGEN <3


Släktkalas :)

Igårkväll blev det lite partaj.. först satt vi och drack lite vin i Hannas nya (jätte fina) lägenhet i Tannefors.  Sen bar det av till plaza en stund. Tog sista tåget hem för idag kommer hela släkten hit för att fira Dennis. Längtar till smörgåstårtan nu, haha :P

Idag fyller kusin Jacob 6 år också , GRATTIS till dig :)


GRATTIS PÅ 18 ÅRS DAGEN BRORSAN! <3


shoppingdag med sofia!

Idag blev det Ikano med Sofia :) hittade en hel del bra grejer, b.la. tjocktröja på rean, väska, underkläder, present till mamma som fyller den 14:e, leggins och lite annat :) Sofia hittade med en hel del. Sen följde hon med hem hit, suttit och kollat på wallander tills hennes pappa kom och hämtade henne nyss! tack för en rolig dag gumman :)


RSS 2.0