Nu är det tisdags myyyys

Staffan ligger här med smet runt munnen och kladdkakan står i ugnen och väntar på att ätas upp framför Idol.
Jag bakar, Staffan smakar så att smeten är god, det är lite så det funkar.

Idag blev det att återbesöka jobbrummet efter lite uppehåll, inget kärt återseende direkt, känns faktiskt rikigt meningslöst att gå dit.. men så är reglerna. Sen efter det simma jag 45 min och sola efter det :) Magen blev brun iallafall.

"Skriv att Norrköping är på god väg till allsvenskan" Ropar Staffan i mitt öra. ja ja ja ja, alla hurrar :D STEKSÅShm, vad kan man mer skriva?

nae kommer inte på något och nu måste kladdkakan ut ur ugnen!Gullefjunet <3


-

Nu har jag bara två dagar kvar på min praktik på Lidl, har varit jätte roligt och tiden har gått sjukt fort. Hoppas på att få lite extra arbete nu, fast mitt jobb som butiksdemonstratör drar igång nu igen lagom tills praktiken tog slut, men det är ju bara två gånger i veckan ungefär.

Ja, det var nog allt för denna gång.


Höstpromenad i torsdags<3
Nu åker vi till Linghem för en myskväll med mormor och valle :)

Karius och Baktus


Idol 2010


Just nu, vill jag leva. Just nu

Idag blev det en kort dag på Lidl, slutade halv tolv eftersom jag var tvungen att gå till arbetsförmedlingen och lämna in några papper, så nu käsnns det som att klockan är typ sju eller nått.

Ikväll kommer Ellinor hit, först ska vi äta och lite sen ska jag visa henne vad Linköpings uteliv och att erbjuda ;) Tips på vart man ska ta med en som är ute här för första gången för att hon ska få ett bra första intryck? jag har ingen aning, men det är sånt som löser sig, kanske blir lite olika. Kul ska det bli iallafall.Jag längtar efter julen nu! Har gjort en spellista på Spotify med massa jullåtar som jag har suttit och lyssnar på i några dagar nu :) haha, älskar verkligen julen.Sjukt att man kan sakna nån efter att ha varit ifrån den i typ åtta timmar!
Tycker om dig massor Staffan<3

Hittade några väldigt gamla bilder på mig och Ellinor! :D


How can we dance when our earth is turning

Inflyttningsfest hos Sofia och Henke står på schemat för kvällen! Ska blir riktigt roligt att träffa allihopa igen, var riktigt länge sedan alla tjejerna festade tillsammans. Efter vi har varit hos Sofia och Henke i deras nya lägenhet i Johannelund blir det att slå klackarna i taket på nått dansgolv på ågatan! Hoppas alla håller ihop hela kvällen, så tråkigt när man skiljs åt efter nån timme på stan, så det får vi se till att inte göra ikväll! :)Det här med rubrik, är inte riktigt min grej

Det är härligt när man sitter och deppar för att det är måndag,
och så kommer man på att det är onsdag! :DPraktik idag igen, kändes lite extra tungt idag efter att ha varit ledig i fem dagar nu. Men det funkade. Efter praktiken åkte jag till simhallen och simmade i en timme och solade & basta några minuter efter det :)

I fredag tills igår har jag och Staffan varit hos hans mamma i Göteborg (se bilderna i förra inlägget). Vi gick på liserberg på lördagen tillsammans med Dennis och Liza som också var i gbg över helgen, Vågade äntligen ge mig på Uppswinget som faktiskt var rätt härligt att åka, är nog en ny favorit. I söndags gick vi på stan hela dagen och shoppade och i måndags blev det Universium och så stan efter det igen.

Nu kommer snart Staffan hit <3 Blir nog en lugn kväll med b.la. Fångarna på fortet finalen.
När jag kom hem idag hittade jag ett stenhjärta på bordet i mitt rum som han skrivit " du är helt underbar " på. Sånt kan få en och må så himla bra.  Tack sötnos, du är helt underbar också!Jag saknar alla mina brudar<3 Får ta och festa till det lite snart ? :DGBG


PÅ TÅGET PÅVÄG MOT GÖTEBORG
LISEBERG

UNIVERSIUM
RSS 2.0