Minnen från davidsberg

Mamma och jag åkte ut och kollade hur våran gamla sommarstuga ser ut idag. Kul att se, har många minnen därifrån :) här kommer några bilder.


stugan! vi hade varken el eller vatten, skulle nog inte klara av att va där i några veckor nu :P


trollen som vi byggde stod kvar, fast i lite sämre skick ;)


kojan inne i skogen som vi byggde fanns också kvar :D


trädet som dennis och ted jämt lekte i :D


stegen pappa byggde (som man då vågade klättra på) :P


party tonight!

Mamma och pappa åkte nyss till skåne (mammas kurser börjar nu).
Ska snart börja göra mig iordning. Sen åka till Malin och förfeta med henne,Hanna och Fija :D senare blir det utgång, kolla den nya baren på plaza och hälsa på Stina, sen platå :D härligt.

skål


Vadstena&Ljungsbro

tack Bine, det vart jätte fint<3

Idag följde med mamma till Vadstena :) örtagården,kyrkan,stan och sen åt vi :) mysigt<3 sen åkte vi ut till våran gamla sommarstuga i fornåsa, var kul att se hur det ser ut där nu, har ju inte vart där på flera år! tog lite kort med (lägger in dom nån dag).
Efter det åkte jag till Ljungsbro till Bine, gick en sväng på Ljungsbro marknad med henne, malin och fillan :) samma saker som vanligt, så blev en rätt så kort stund :P Gick hem till Bine igen och åt godis & kolla på tv. 

Imorgon blir det party med Malin,Hanna och Fija :D

(har tyvärr inga roliga bilder att lägga in,men det kommer ;P)


hej steffi!

... Hoppas det är okej att jag ändrade din blogg, utan att förvarna dig? Men om det är något du inte gillar gör jag gärna om det. Pusspuss / Sabine

Grattis Farmor!

Farmor fyllde år i förrgår, så ska åka och fira henne idag med kusinerna och familjen :) ska till ikano först och köpa present och möta Liza med :D Igår var några kompisar till familjen här :) riktigt trevligt, blev tacos, kubb, lite fotboll, guitar hero och massa prat :) Länge sen man träffade dom. blev tyvärr inga kort tagna :/

ska äta frukost och göra mig iordning nu.


bilder!

som jag vill ha till min nya design , bine ;) (A)














vårdcentralen & träning

igår var jag hos tandläkaren, det gick bra, hade inga hål! skönt! efter tandläkaren gick jag och Sofia till simhallen och simmade i en timme, ska dit idag med och simma ! :)
Kom nyss hem från vårdcentralen (övningskörde hem) har haft ont i ryggen i ca en månad nu, så tog några blodprover och lite, fick medicin,hoppas det hjäper ;).




tiden går fort när man har kul

inte skrivit på ett tag :P Igår träffade jag Stina :D vi fika på Steves, och tog en promenad :) riktigt kul att träffa dig<3 Lite senare fick jag sms av Bine som undra om jag ville följa med ut till platå, så blev först lite förfest hos Hanna och sen utgång med dom och Malin också :)

Idag har jag sovit typ hela dagen, sen åkte jag hem för att göra mig iordning inför kvällen. Ingen var hemma, och jag hade ingen nyckel, så det blev att leka apa och klättra in genom fönstret :p Kom nyss hem, har vart seg hela dan idag, så orkade inte följa med till krogen ikväll, men va hemma hos Martina en stund iaf :)

nu ska jag sova. godnatt!

Partytime

Ikväll blir det party, först förfest hemma hos Martina :D sen utgång. Blir nog nice! 
Ska övningsköra lite med pappa först också =) äntligen kommit igång med det lite nu, kul sen när man kan börja köra ordentligt.   



Fixingdag

Ska snart in till stan med Sofia & Bine. Först till arbetsförmedlingen, sen bibblan och sen gå lite på stan :) trevligt, var länge sen man träffade Sofia nu.

Grönan var väldigt kul, även fast det var för mkt folk (Lady Gaga skulle spela där på kvällen). Insine, var verkligen helt insine, den läskigaste bergodalbanan jag har åkt någon gång, och antagligen kommer åka :P.

nej, dags att göra sig iordning.

Back in Vikingstad

Nu har vi kommer hem igen :D Har haft en jätte bra vecka på Åland :) badat,solat,spelat badminton&kubb,testat på utelivet i mariehamn, nattbadat med bastu och öl, osv. :) Tack allihopa<3

Imorgon bär det av till stockholm igen fast till Gröna Lund med  Bine,Jim,Jennifer,Yasmin,Ted,Lasse,Lotta och Filip! Dom kommer och hämtar mig här runt 9 imorgon ? :) så ska packa upp väskan, och duscha sen lägga mig så man är pigg imorgon igen :D

här kommer några bilder från Åland, lägger in fler någon annan dag


RSS 2.0