Göteborg!

Imorgon åker jag mamma, pappa och älskling till Göteborg för att hälsa på Staffans mamma och syster med familj, ska bli jätteroligt. Stannar ändå till tisdag för på måndag blir det Lars Winnerbäck konsert! :D Längtar massssor! Så nu håller vi på att tvätta och packa.

Tack Sofia & Henke för att ni är kattvakt <3


Cysta nr 2.

Kände hela dagen i måndags att jag hade ont i magen, men senare på kvällen så blev det ännu värre (precis samma smärta som för två år sen). Åkte in till akuten och som jag kände på mig hade jag fått en till cysta på exakt samma ställe, (äggstockscysta) fast den här var ännu större (10 x 7 cm).
Så blev operation i tisdags och var kvar på sjukhuset tills igår (ondags).

Känns mycket bättre idag, men fortfarande öm i magen men har fått smärtlindrande medecin så känns helt ok.
Men nu hoppas jag inte att cystan kommer tillbaka igen.

Sjukskriven i två veckor blev jag så blir att bara vara hemma och ta det lugnt nu ett tag.

Det finns en tätort på en slätt

Sovit i vikingstad med Älskling inatt, har varit kattvakt åt Zimba och Pysen :) Mysigt att sova med Zimba vid huvudkudden igen. Men nu är vi hemma igen och ska spela Bingolotto vid sju, man vet ju aldrig, nångång ska det väll ändå kunna vara jag som vinner något stort som tex. en resa! åh vad underbart det skulle vara att åka på semester. Efter Bingolotto blir det Idol som äntligen börjar ikväll! Blir ju extra kul den 12:e (?) När de är i Linköping, vet ju några som sökte så hoppas man ser  dom på tv då.
Massor bra tvprogram som börjar nu i höst ju.. skönt om man inte har något att göra om kvällarna :).

Nu börjar båda bli friska så imorgon blir det jobb för både mig och Staffan.


<3


Thank god for Nässpray!

Både jag och älskling är sjuka! Förskylda och feber . . ändå tur att man blir det samtidigt så att man kan tycka synd om varandra :P Verkar ju vara förskylningstider nu.. märkt det på barnen jag jobbar med, alla är typ lite förskylda så inte så jättekonstigt att man blev smittad tillslut.

Nu ska vi till ica och köpa vindruvor tror jag, blir nog en hel dag/kväll med bra filmer! Rätt mysigt ändå. RSS 2.0