Stångån

Igår blev det vin, musik och dans med Sandra. Först hemma hos henne och senare på Harrys. Mycket kul!

Idag har det varit underbart väder igen så jag och älskling gick promenad runt stångån. Hoppas på fika ute i solen imorgon med Bine! miss you<3
Vårkänslor


Jag & Astid<3

Idag blev det en timme på gymmet och sen zumba, kille som ledare va ovanligt men rätt kul.
Börjar få vårkänslor, igår var vi i skogen med förskolan. Helt underbart väder, man kunde känna att solen börjar värma lite nu. Helt underbart.

GRATTIS MAMMA

Sitter hemma i Vikingstad och väntar på att familjen ska komma hem, mamma vet inte att jag är här så tänkte överraska med lite gott fika sen när de kommer hem.
För idag fyller världens bästa mamma år, GRATTIS <3


mmmm, brazil nuts!

Lyckades hamna i en pinsam situation i omklädningsrummet förut..

Ser en bodybutter i "bines väska" och tar upp den och frågar om jag får ta lite.. hon svarar inte så börjar smörja in mig med den och säger lite högre till bine: Mmmm vad gott den luktar, brazil nuts. Då säger hon att det inte är hennes.. alltså tog jag upp nån annans lotion ur nåns väska!
Luktade iallafall gott sen..Dennis 20 år

Igår fyllde min "lille"bror 20 år ! GRATTIIISVart jag mig i världen vänderPEPP LÅT SOM VI (JAG & BINE) DANSADE TILL PÅ ZUMBAN FÖRUT!

Ja, dansade som sagt zumba och gymmade efter det med Bine ikväll, riktigt skönt att köra helt slut på sig själv!
Har kommit igång med träningen ordentligt nu igen, och ändrat lite i kosten nu med. Känner mig redan mycket piggare och gladare! Ska köra stenhårt nu, jag och bine har satt upp mål till sommaren så att vi kan peppa varandra!
RSS 2.0