Trött som en kamel.

Skola till ett idag, sen blev det simhallen och träna i en timma :) träffade sofia igen som praktiserar där! vi hann prata lite om våra framtida planer, haha :P. Nu är jag iallafall hemma, skönt!   Jag och Jenny kom också på idag att vi inte har några lektioner imorgon  (eller har grupparbete som vi är klara med) Så imorgon är jag ledig hela dagen! kan det bli bättre? noop, så blir sovmorgon, sen på kvällen ska vi fira Bine och Ted!


för det är ingen vanlig dag..

JA MÅ HON LEVA, JA MÅ HON LEVA,
JA MÅ HON LEVA UTI HUNDRADE ÅR
JAVISST SKA HON LEVA, JAVISST SKA HON LEVA,
JAVISST SKA HON LEVA UTI HUNDRADE ÅÅÅÅR!!

GRATTIS SABINE GUSTAVSSON! :D
hoppas du får en riktit bra födelsedag.
Älskar dig massor, du är den bästa  <3<3<3








kvällsöppet på stan :)

Kom nyss hem från skolan,  slapp dag.. speciellt sista lektionen (turism) då vi bara lekte massa lekar :P vart en hel del skratt. Ikväll är det dans, fast har inte kunnat träna något på dansen eftersom jag inte híttar låten någonstans :/ den finns varken på spotify eller youtube, det är en låt med Elephant man, bud man mind eller något sånt heter låten, om det är någon som har den eller vet vart jag kan hitta den får gärna skicka eller skriva det till mig (A).

Efter dansen blir det stan, galleria LEO är kvällsöppet till 22.00, och massa rea, så får hoppas att man hittar något snyggt och billigt som man kanske kan ha imorgon? :D för då är det party som gäller, förfest hos bine med brudarna och sen utgång, fira Jossie och Bine! :)

Nej måste äta något och sen åka in till staden igen. puss på er

Våffeldagen ! :D

Hade bara en lektion idag ,eller vi var på en föreläsning på biblioteket.. rätt seg föreläsning dock. Men slutade halv tolv, gick och åt i skolan.. behövde hämta några papper också. Sen bar det av till simhallen för att träna. Sofia praktiserar där också, så kom lagom till hennes lunch, så satt och pratade lite med henne en stund först. Nu har vi bokat bussbiljetter och allt till göteborg, vi åker dit den 9-11 maj :) shoppa studentklänning och gå på liseberg.. hennes snälla storasyster jobbar på liseberg så vi får komma in och åka karuseller gratis, och så får vi bo hemma hos henne också. .;D wuhu. tack tack.

Nej nu ska jag göra våfflor, det är ju ändå våffeldagen idag :D gött..

Just det, GRATTIS PÅ 20 ÅRS DAGEN EMIL!


träning..

Ska snart till Simhallen och träna med Bine :) Satt nyss och kollade igenom lite fotoalbum från när vi var små ! :D




Helg tack!

Måndagar är alltid lika sega.. Men ska snart upp och springa spåret iallafall :)

Jag längtar till:
Helgen (fest för att fira Jossie & Bine)
Min födelsedag
Shopping och Liseberg i gbg med Sofia den 9-11:e maj
Studentkryssningen
Studenten
SOMMAR!


Solsolsol

ja, jag älskar verkligen det här vädret, nu är det bara lite blad och sånt på träden som fattas :D och lite varmare såklart


pysen gillar också solen :P


Glaad!

Idag har det verkligen varit en bra dag!

- UNDERBART VÄDER
- KORT SKOLDAG, BARA EN LEKTION
- TRÄNADE I EN TIMME
- FICK ERSÄTTNINGEN, 1310 kr! :D Mycket mer än vad trode jag skulle få.
- VG I GLOBAL MILJÖVÅRD

Ska snart till maxi och storhandla med pappa, kanske händer något bra där också.. :D haha..



VÅÅÅR! :)

Idag har man haft riktigt mycket vårkänslor! Allt blir mycket roligare, och man blir på så bra humör! :)
Gått 7 eller 8 km? idag med bine & malin i rydspåret idag istället för att gymma, man hade ingen lust att gå ner i en källare och ställa sig på löpbandet när det är så fint väder ute :). Sen gick vi hem till Bine igen och åt lite och kollade på tv.


:)

Lilla Alvin är jätte söt! men så liten att man knappt vågar hålla i honom :P

Idag har det fixat sig med lokal till studenten också :D :D Jag och  Bine ska fira tillsammans med släkten i folkets hus i Rystad :D, Kommer bli riktigt kul, vi har suttit och pratat ännu mera om studenten idag. Har nog aldrig längtat såhär mycket efter en dag förut :P. Men det händer mycket kul innan också, massor födelsedagar (inklusive min) & studentkryssning.

Nu ska jag sova. Hoppas ni haft en bra lördagskväll allihopa! :) <3

hos kusinvitamin..

Sitter i Ljungsbro hemma hos Bine nu :) Imorse gick vi ut och gick 6 km, till berg och tillbaka igen, bra start på dagen (Y). Nu sitter vi och hoppas att Rosita, Johan och lilla Alvin ska komma hem! :D ska bli kul att äntligen se honom. Ikväll blir det melodifestival här med =) treevligt. Jag hoppas nog att Heat vinner. vad ska alla andra göra ikväll?=)

Studiedag

Ja, idag var det studiedag! skönt, än sålänge har jag inte gjort någonting idag. bara slappat. Men ikväll ska jag till dansen iaf :)

Idag föddes Bines lillebror :D han är jätte söt, iaf på bilden jag har sett :D  får förhoppningsvis träffa honom redan imorgon.

förhandsvisning med chris :)

Va på bio igår med Chris :) Vi såg förhandsvisningen av filmen en shopaholics bekännelser. En riktigt bra och rolig film :)

Annars då... imorgon är det studiedag skönt! så blir att ta en lång sovmorgon, sen är det dans på kvällen!
Typiskt bara att allt ska hända samtidigt, kom på i förrgår när jag och mamma satt och prata om att hon skulle boka tågbiljett hem till dansuppvisningen att den är den 16 MAJ! Samma dag som vi ska iväg på studentkryssningen, men som tur är ska vi ha lite småuppvisningar på trädgårdstorget någongång i vår också :) För studentkryssningen missar jag ju såklart inte i första taget ! ;D



Vilket besvär att stå i grönsaksaffär...

Ja, idag var det kör imorse igen, och jag har fått världens jobbigaste sång på hjärnan. haha det är våran uppsjungningslåt som går: Vilket besvär att stå i grönsaksaffär, tänk vad lätt en lök blir kär! haha.. ja vad tycker ni? världsklass inte sant? jaja.. efter skolan idag blev det träning med bine :) skönt. Imorgon blir det bio med Chris :D

det var väll ungefär det jag hade på hjärtat =)



Rolig kväll :)

Skoldagen gick fort igår, hade kör de två sista timmarna som är kul =) Sen åkte jag och Martina till rese och träffade Sofia & Fija. Jag och Sofia åkte hem till mig, spelade guitar hero, åt mat och förfestade lite grann =) Sen blev det krogen med martina,fija,jossie och Gabbie som fyllde 18 år! Grattis:) Blev en lyckad kväll iallafall =) Inget bakis idag heller vilket är skönt! Har gått på ikano med mamma, åt där med:) mysigt. Ikväll blir det att ta det lugnt med melodifestivalen.. :)  skönt.

Grattis till Amanda som fyller 19 år idag med! =)

Morgonmänniska? inte direkt

Idag har jag rört ihop allting hela dagen. Började med att jag vaknade och åt frukost i lugn och ro och gick till tåget som vanligt, tyckte bara det var lite lite folk på tåget, aja .. nån skola kanske hade studiedag? Kom till skolan och gick in i klassrummet, först då upptäcker jag att klockan är 9.15 och inte 8.15 , och eftersom jag trode Dennis fortfarande var hemma och sov (eftersom han hade sovmorgon) så hade jag inte låst dörren hemma heller ! (bra start på dagen med andra ord) Men som tur är bor man ju i lugna Vikingstad.. så huset stod kvar när jag kom hem sen iallafall ;D. Vi hade tydligen redovisning direkt på morgonen för ettorna också (berätta om irland) men det gick bra även fast jag inte var ett dugg förberedd :P

Efter skolan gick jag till Bine ,vi skulle träna.. men vi kände oss trötta och konstiga i huvudet så det blev inget, blir träning imorgon istället :) Slutar halv tolv då.. =) sköönt! Nej nu ska jag sova, och hoppas på en bättre morgon imorgon ! ;)

Längtar som en galning!

Hade kör imorse igen :) Gillar grönsakslåten! har fått den på hjärnan nu :P haha. jaja efter kören hade jag håltimma ända till efter lunch så jag följde med sandra och martina på deras lektion, kollade på en sjukt seg film.. fattade ingenting. jaja sen gick vi och åt, GOD mat idag, chicken mcnagguts (Stavning?) och ris :) Vi satt och pratade om studenten, man blir helt pirrig i kroppen bara man pratar om det :P men det är ju faktsikt inte sådär jätte långt kvar nu. Sen kerstins lektion, men vi fick fika eftersom våran klass vunnit nån boktävling :P. Efter skolan blev det träning med kusinvitamin :) Nu är jag helt död, eller jag har varit det hela dan, så nu ska jag sätta mig framför tv:n och se om det är nått bra program :)

Ljungsbro..


Idag ska jag till Ljungsbro och va med Bine :) Ska bli kul att se Rositas mage också :D inte långt kvar nu ju!

RSS 2.0