Halloween-helg

I helgen är det Halloween, vilket firas hos Amanda och Emil med massa vänner :D Om en stund ska jag och Staffan till mormor och Valle, hade tänkt klä ut mig till en verkstadsmekaniker eller något liknande, och eftersom Valle har verkstadsoveraller från när han arbeta med det så är det ju perfekt!


Imorgon eller ikväll om jag hinner ska jag hämta min kära mobil igen som har lagats (förhoppningsvis).Jag ser det snöar?

Ja, tydligen ska ju snön komma även till Linköping inatt enligt SMHI och tv4. Kunde ju ha dröjt ett litet tag till, men bara den är kvar till jul så är jag nöjd, är ju mysigt att sitta inne med något varmt att dricka och trevligt sällskap när det snöar :).

Idag har jag och Staffan varit i simhallen, simmade och bubbla bubbelpool. Blir simhallen imorgon igen, fast den här gången själv och simma och sen sola :).fredagsmyys!Ligger i sängen och lyssnar på den här låten just nu, längtar till imorgon!!

Men nu är det fredag, vilket betyder Fredags-mys :D Blir Idol och godis med Staffan <3

Sabine Gustafsson

Är min kära kusin som betyder så otroligt mycket för mig, går inte ens att beskriva med ord hur mycket jag älskar dig! Du finns alltid där när det är något, och jag vet att du alltid ställer upp, och jag hoppas du vet att jag alltid kommer finnas här för dig vad det än är.

Ville bara säga att jag älskar dig, glöm aldrig det! :) <3Göteborg, here we come!

Håller på att packa väskan, för imorgon drar jag och Staffan till hans mamma i Göteborg!:)
Kommer hem måndag kväll. Blir förmodligen lite bilder därifrån då.
Ha det bra i Lkpg sålänge <3

Picknick-bilderGrattis Staffan <3

Idag fyller Staffan 21 år! <3
Det är även 7 månader sen vi träffades för första gången! De här månaderna har gått så himla fort, ändå har jag verkligen lärt känna dig och du mig.
Kan va mig själv & prata med dig om vad som helst, och det känns helt underbart! Du betyder verkligen massor för mig och jag hoppas jag kommer få tillbringa många många fler månader tillsammans med dig!
Kan inte berskriva hur glad jag är att jag träffade dig <3
Jag älskar dig


I wanna be a billionaire, so fucking bad

Precis kommit hem till Staffan efter ännu en Bingolotto kväll hos mormor och Valle tillsammans med Staffan och Bine. Ingen vann en endaste krona, inte ens en ny bingolott kunde vi få. Dåligt."skriv något snällt om mig" säger Staffan nu.
Du är bäst, snäll, söt, betydelsefull, lite knäpp och alldeles alldeles underbar <3


Bilder från min och Staffans picknick tidigare idag kommer nog på tisdag :)

Autumn

Igår blev det utgång med start hemma hos Hanna och Micke! Bine, Johan, Amanda och Malin var även där :) Blev först en sväng på Platå men avslutades på Plaza, en mycket lyckad kväll måste jag säga..tack alla :)

Snart börjar Idol och lite senare kommer Staffan hit också, just nu är han och kollar på fotboll, tydligen viktiga matcher nu så får väll se om han är glad eller sur sen när han kommer hit :P Ska bli underbart att träffa honom iallafall, sjukt att man kan sakna en person så mycket när man bara varit ifrån varandra i ca ett dygn. Tycker verkligen om den karln! <3

Hoppas alla får en mysig fredagskväll !

RSS 2.0