VALBORG

- Dricka upp min blåbärssoppa
- Göra mig iordning lite
- Gå till ICA och handla
- Fixa pastasallad & äta
- Fixingdags!
- Möta upp Martina, Sandra och Fija
- Åka till Chris på förfest med grillning och trevligt sällskap!
- Träffa Bine 22.30 på resecentrum
- Åka till Hanna och fortsätta festa natten lång!

HOPPAS ALLA FÅR EN ROLIG VALBORG <3 skål


20 ÅR.

Ja, nu är man alltså 20 år! (från den 24:e april). Känns faktiskt riktigt skönt måste jag säga..:P  I lördags var släkten här och firade mig, tack så jätte mycket för alla presenter och fina blommor! Sen kom Sofia hit också, och sen blev det utgång tillsammans med henne, micka,tess och elin:) trevligt! På dagen var jag såklart på systemet, kände mig riktigt stolt :D Sofia fick  vara min guide där inne, kände mig rätt så vilsen haha.
Igår blev det att sitta en stund på 55:an med Bajn,Hanna,Malin och Micke! va ju riktigt skönt ute så vi satt på uteserveringen tills solen gick ner.

Idag ska jag vara barnvakt åt min kusin Jacob!:)

(bilder från min födelsedag och igår kommer upp här snart)

sista timmarnan som tonåring

Sitter här med färg i håret, ska tvätta ut det om 20 min:) Så passar på att skriva här lite sålänge. Runt halv sex ikväll kommer Bine,Hanna,Malin och Martina hit, blir att äta taco och förfesta lite, sen blir det att ta pendeln in till stan för att bege oss mot Ågatan och möta upp Sofia & Fija också! Yes, blir att fira de sista timmarna som tonåring och de första timmarna som 20 åring med mina kära vänner! :D
Blir antagligen Platå eller Pitchers ikväll, så kom dit och säg Grattis inatt ;).


puss<3


Musikal!

Dagen har spenderats tillsammans med Bine, gått en snabb sväng på stan, solat och sen kom Malin hem till bajn också, satt mest och pratade :). Vid 18.30 mötte jag upp dennis, liza med familj vid Forum teatern, där b.la Annie, Nadine och Jimmie medverkade i en Musikal :) Den var verkligen jätte bra, och dom är ju så sjukt duktiga, på både teater och att sjunga. Så det var jätte roligt att se.

GRATTIS PAPPA!


sol, blåst och trekommafemmor






Bruce Springsteen



Vet inte riktigt varför, men tänker på Irland när jag hör den här låten.. :P Bra är den iallafall.

Sömnproblem...

Såg på Bine blogg att hon utmanar alla att skriva sju stycken sanningar om sig själv, och eftersom jag inte kan sova så kommer det här

7 SANNINGAR OM MIG SJÄLV:

- Jag "knakar" med fötterna, och när någon säger till mig att sluta så vill jag bara göra det ännu mer.

- Jag är bra på att skämma ut mig och hamna i lustiga situationer (kanske inte är någon hemlighet.)

-  Jag är mörkrädd och hatar att vara ensam hemma på nätterna eftersom jag är bra på att skrämma upp mig själv.

- Jag vill ö-luffa, tåg-luffa och åka forsränning.

- Jag börjar bli desperat efter ett jobb, vill ju kunna göra massa roliga saker och flytta hemifrån.

- Jag vill ha varit i nästan alla länder innan jag dör.

- Jag tycker inte om att prata i telefon.


hm, ja det var några sanningar om mig.. kom inte på några bättre just nu :P
Skriv om ni har någonting som ni tycker är typiskt mig! :D


GODNATT


Vårpromenad

Idag gick jag, Bine och Sofia på stan en stund sen blev det även en promenad runt stångån! :) Riktigt härligt väder, man får verkligen vårkänslor när man går runt stångån och det sitter människor runtomkring och dricker cider och grillar, solen värmer och livet leker helt enkelt :D. Planerade lite inför helgen gjorde vi också, blir antagligen lite grillningen oså vid stångån om det är fint väder Vilka är på?

jag och bine vid stångån förra sommaren! :D

TACK FÖR EN ROLIG KVÄLL OCH NATT !


Förfest hos Robin

Det blev en väldigt rolig kväll och natt igår :D Började dricka lite vin hemma hos Bine, runt 8 gick vi till Robin där Malin, Macke, Holgersson och Jocke också var. Satt och lyssna på musik oså tills 12 ungefär, då blev det ågatan! Det va massa trevligt folk som man inte träffat på länge ute, så det var kul :D


Nu blir det att övningsköra hem till Stina och Oskar för att fira Stina som fyllde 19 år igår GRATTIS GUMMAN <3

blablabla

Håller på att göra mig iordning lite, ikväll blir det att dricka lite vin hos Robin med malin, bine och annat gott folk :D Blir nog riktigt trevligt! men först ska jag hem till bajn the cousin!

Ha en trevlig lördagskväll allihopa!




Malin och Robin förra helgen! :D

Filmtips?

Igår cyklade jag (första gången) in till stan och träffade Sofia, Det var några uppförsbackar som höll på att ta livet av mig, men annars gick det rätt så bra=) Träffade sofia och vi gick och köpte Kina mat och började sen cykla hem till Sofia som bor i slaka, vi kolla på tv åt kina maten och pratade :)  Sen vid halv sju satte jag mig på cykeln och cyklade hem igen, så igår cyklade jag sammanlagt ca 4 mil! Så har världens träningsvärk i benen idag.

Idag har jag inte gjort så mycket, städat lite och kollat på Hockeyn nu på kvällen.

Imorgon kommer Sofia hit runt 19.00 sen vid 21.00 ska vi åka hem till Hanna med bine och tess också, blir att dricka lite vin och sitta o prata, sen gå ner till Sliver en stund.. har aldrig varit där så kan bli kul :).

Någon som har lite filmtips? (A)


Någon som har ett lokalsinne till salu?

Ska snart cykla in till stan och träffa Sofia, vi ska köpa mat på shigong(?) och sen cykla hem till henne i slaka och äta och kolla på film :). Frågan är ju hur jag ska hitta vägen in till stan, har skrivit ut en karta från eniro (som att det skulle hjälpa) men får väl fråga folk om hjälp i värsta fall. Ska iallafall bli kul att träffa Sofia.


Tomorrow gonna be a good good night!

Gick upp runt tio imorse och åkte till Bine, vi åt frukost och sen kom Hanna och hämtade oss för att åka till ikano, där träffade vi även Jossie och Malin. Hjälpte dom att köpa grejer till festen imorgon :). När jag och bine kom hem till henne igen åt vi taco och solade.

Men imorgon är det som sagt dags för Jossie & Bine's 20 års fest! Känns som det kommer bli en grymt rolig fest!

Nu blir det sängen så att man är FIT FOR FIGHT imorgon ! ;D




Dance all night long

Bine, är det här du och jag på lördag natt ? :P


RSS 2.0