2011-01-27





Började dagen med att åka till min chef och prata lite om hur det går på jobbet, fick också veta att jag ska få börja ta hand om ett till barn, så kommer få fler timmar nu i framtiden :)
Sen åkte jag vidare till skatteverket för att hämta mitt legg, sen till banken för att fixa papprena till lönesättning. Gick till Telia och fick en ny laddare som jag hoppas funka den här gången, blev även lite shopping ;)

När jag var klar med alla ärenden inne i stan gick jag hem till älsklingen, och på kvällen kom hans mamma och syster dit :) Kul att träffa dom, blir ju inte så ofta eftersom dom i Göteborg.


Imorgon är det dags för lite jobb, men imorgon blir det att dema salami på coop forum i tornby, så kom gärna förbi och säg hej och provsmaka ;)


hejs.



Lite värme tack!


Bild från en dag i skogen i höstas!

Nu vill jag ha värme och sol! Kunna gå i tunna sköna kläder och slippa ta på sig lager med kläder innan man ska gå ut. Jag vill kunna sitta vid stångån med kompisarna och ta en kall cider, jag vill kunna gå och simma i tinnis istället för simhallen, jag vill kunna göra mysiga utflykter med älsklingen, jag vill kunna gå ut bara för att lägga mig i solen... osv. 

Jag vill helt enkelt att det ska bli sommar nu.


___________________________________

Annars då,
Idag var jag och mamma på gymmet vid elva, åt en sallad efter det och sen åkte vi till sjukhuset för att undersöka min "knöl" på handen. Fick äntligen träffa ett proffs på just händer, så nu är det äntligen bokat och klart att jag ska få operera bort den inom tre månader, kommer få gå med gips i tre veckor efter det..men det är det ju värt :) Skulle få bli sövd också, vilket känns rätt skönt. Så äntligen är det avklarat, tog ju bara tre år ;).

Inte hänt speciellt mycket mer idag , kollat på hockey och handboll.. det gick dåligt i båda.
Saknat min älskling också såklart <3 men honom träffar jag imorgon igen :D han är bäst.

Imorgon har jag blivit bjuden till Bine på frukost runt halv åtta på morgonen, mysigt! Sen blir det gymmet med henne efter det också :D

Shake it

Idag har jag dansat Zumba i simhallen igen, lika roligt denna gången även fast det var en annan instruktör. Längtar redan till nästa pass! Har tränat fem dagar den här veckan, känns riktigt skönt så ska försöka fortsätta med det !:)  kul när man hittar en träningsform man verkligen tycker är rolig..

Imorgon är det lördag och party! Först hem till Bine och Johan med Staffan sen vidare hem till Hanna och slutligen krogen :) Nice.

Hoppas alla får en bra helg!:)

zumba

Idag har jag gymmat tillsammans med mamma på morgonen. Sen gick jag till skatteverket och fixade med mitt legitimation, så får det om ca två veckor, hon som tog kortet på mig bode tydligen granne med farmor och farfar, världen är bra liten :P Så vi satt och prata om lite allt möjligt innan jag kom därifrån.

Igår var jag och Sofia på Zumba i simhallen, SKIT KUL! Blir på fredag igen. Det är verkligen den roligaste träningsformen jag provat på än så länge, en timme går jätte fort och det känns som man vill fortsätta en timme till, även fast man är helt slut i kroppen. Så det kan jag verkligen rekomendera till er som gillar dans.

Nu ska jag och Staffan snart till ica, jag ska köpa lite vindruvor sen blir det att kolla på handbollen :).


And the time goes by


RIX FM FESTIVAL I NKPG 2007!


JAG OCH BINE VID GÖTA KANAL 2008


ANNIE OCH JAG PÅVÄG TILL PER GESSLES SOMMARKONSERT 2007


BINE OCH PÅ MIN 18ÅRS-DAG


ALLA TJEJERNA HEMMA HOS MIG PÅ SKOLAVSLUTNINGEN 2008


JAG OCH SOFIA PÅ EN FÖRFEST HEMMA HOS CHRIS 2008


Pizza



En bild från i söndags när morfar och siv bjöd allihopa på pizza på Napoli! :)

Jag halka inte, jag gled med stil!

Ja, fy sjutton vad det är halt ute just nu.. man vågar ju knappt gå ut. Men har faktiskt bara lyckats halka ordentligt en gång i vinter, alltid nått (Y).


Idag har jag iallafall varit på arbetsförmedlingen, hos tandläkaren och på gymmet en stund :) Skönt! Underbart väder också, nästan så man börjar få vårkänslor..:D Nu får faktiskt snön gärna försvinna helt, även fast jag tycker det är jättemysigt med snö så är det alltid skönt när den försvinner och solen börjar värma igen.

Snart ska jag och Staffan gå och testa på maten på den nya resturangen/puben Florens som har öppnat i Vikingstad.

<3


Jag i Irland 2009, en av dagarna solen kom fram lite gick jag och Chris ner till Atlanten :D


RSS 2.0