Lugn kväll

Blev en lugn kväll istället för utgång :) sitter hemma hos mormor just nu och ska göra toast snart (tradition?) ;).

Såg nyss att många nya personer hittat hit till min blogg just idag, skulle va kul att veta hur nu hittade just min blogg :D hoppas att ni fortsätter läsa.

ska hjälpa mormor i köket nu.


Finfrämmande

Snart kommer Bine,Jim,Jennifer och Yasmin hit :D riktigt trevligt!
Har gått på stan med mamma&pappa en stund idag :) strumpbyxor till mig, vinterjacka till pappa och kofta till mamma, alla är nöjda ;).

ikväll ska jag nog bara vara hemma och ta det lugnt, om jag inte följer med Malin ut,.. har inte riktigt bestämt mig än:P.

Stjärnfall

Såg ett stjärnfall för första gången i mitt liv idag på väg hem från tåget :) rätt häftigt.


Möte på adecco imorse igen, gick snabbt och bra =) sen åkte jag till Ikano med Sofia en stund, mkt trevligt.
Ikväll ska jag kolla på efterlyst (de har ju tydligen fått in fler uppgifter om dubbelmordet i lkpg) hoppas de får tag i rätt person snart! annars ska jag nog inte göra så mkt mer..

stressmorgon

Klockan 09.00 började mötet på Adecco imorse, kunde inte somna inatt (kommit in i nån sån period igen), så jag somnade omkring 06.00 imorse? Vaknar av att pappa kommer ner och säger att klockan är lite över halv nio. Får panik och slänger på mig kläder (grått linne,rött linne över och blå kofta, haha) och hoppar in i bilen, kom lagom till mötet börjar som tur var, Bella var där också  :)
Nu kom jag nyss hem och har fått frukost i magen och spelat sjuan med dennis och liza.

I eftermiddag blir det att åka och storhandla :).


Men nu ska jag nog sova en stund


torsdag..

Den här veckan har gått sjukt fort! Redan fredag imorgon igen, inte för att det gör mig nått ;D. Blir antagligen utgång och fira Martina som fyllde år i tisdags.

Har börjat längta jätte mycket till jul nu med, lucia och första advent när man ställer fram alla julsakerna, det blir ju så mysigt då, och gå på stan när dom tänt alla lampor och spelar julmusik i affärerna, sitta inne på nått cafe och fika och det snöar ute.  nån mer än jag som längtar? :D


GRATTIS GUMMAN


the weekend

I fredags kom mamma hem, så i helgen har jag bara vart hemma med familjen, liza var här också :). Kollade på Idol och spelade lite kort osv. Idag hade jag och Liza dans klockan tre, va på den sen gick jag hem till Bine och spelade lite kort med henne, Jennifer och Jim och satt och prata.

Imorgon ska jag till adecco vid tio, så ska sova nu.

Längtar redan till nästa helg :)

godnatt.

filmkväll

Ikväll blev det filmkväll med Martina, Jossie, Sandra, Bine, Malin Bella och Chris.
Vi kollade på Dolt under ytan  och Patrik 1,5 . Tack för en mysig kväll tjejer.

Har sökt samma jobb som Bine nu också, så får se om dom ringer imorgon.. skulle ju va skönt med lite pengar.

godnatt


Love

   DU ÄR BÄST BÄST BÄST<3

Hos kusinvitamin.

Sov hos Bine inatt :) vi köpte godis och kollade på inlåst och mammas pojkar.. där jag känner igen mamman från linköping jätte mycket, men kan inte komma på vart ifrån? någon som vet? haha.. tror det är från skolan eller nått.

Ikväll ska vi dricka lite vin, sen blir det nog utgång :)


Studenten 2009




Friday !

Äntligen fredag!
Gick upp halv åtta idag, ska till arbetsförmedligen vid 11.00 och skriva på papper om pengarna, så hoppas jag får dom snart nu. Tror inte det tar så lång tid, efter det blir det att gå hem till Bine, göra oss iordning inför ikväll.. då blir det parteyy ! förfest hos bine med hanna, malin och jenny sen krogen och träffa de andra tjejerna också :).
Mamma kommer hem ikväll också :D saknat dig<3

nej, måste gå iväg till tåget nu.

Bye


RSS 2.0