När hösten kommer och tiden går får fort

Så har en ny vecka börjat, jobbat två pass idag. Höstväder & frisk luft, blev en långpromenad på morgonen med ett av barnen jag var hos :) Har hunnit med att hälsa på mamma och pappa också en stund, alltid kul!

Imorgon är jag ledigt, blir nog gymmet på morgonen, skönt att simhallen har öppnat igen..trivs mycket bättre i deras gym än i sporthallens..Sen blir det nog en sväng på stan och kolla lite.

Jag och min älskade kusin <3 Miss you!Från kylan in i värmen

Jobbat idag med, blev en dag på busfabriken så tiden gick rätt så fort!
Efter det mötte jag upp älskling och hans pappa på stångebro gatukök och åt deras goda potatismos. Sen blev det minigolf i Valla (Antagligen årets sista), Gick inget vidare för min del kan man ju säga.


Har varit barnvakt åt min kusin Jacob från igår till idag med, han och Astrid har busat så mycket så att hon har legat och sovit hela dagen idag! :P

Nej, nu blir det kvällsmat och sen se en bra film!


Godnatt

Fin utsikt från utsiktsberhet i Söderköping ! :)


Kräftskiva

ojoj vad fort veckorna går, jobbar rätt mycket nu och mer jobb är på ingång!
Astrid (våran kattunge) har bott hos oss i snart en månad nu och det går jättebra, hon är så söt!
Staffans mamma var här i Lkpg några dagar för nån vecka sen, då blev det söderköping och smultronstället bl.a, mycket gott! Men gud vad stora glassarna är alltså. Gick även upp på berget som ligger där för att se på den fina utsikten :)
Det har blivit en och annan utgång också sen sist, bl.a var jag Stina och Malin på Nelly High Heel Party på Sliver för några veckor sen, blev en mycket bra invenstering till och med, för att de 99 första personerna i kön fick välja ut ett par skor de ville ha, och vi blev tre av dom :D Så får hem ett par skitsnygga skor i oktober, sen bjöd de även på drink och goodiebag, tack Nelly´s!


Ikväll blir det kräfskiva, Gött med fint väder !

PussSkaffat kattunge !Imorgon blir den här sötnosen våran<3

RSS 2.0