Eclipse



IKVÄLL MED TJEJERNA :D <3

varannan dag

Bine och jag kör ju som sagt varannan-dag diet fram till den 25 juli just nu, Igår och idag har jag inte ätit normal mat så att vi kan äta normalt imorgon och på lördag

Igår: 2 nutrilette, 1 äpple, 2 bananer
Idag: 1 nutriltte, 2 äpple, 2 bananer

- 1 kg på fyra dagar! :)

IMORGON ÄR DET MIDSOMMAR!!!
Ska fira den med mina underbara vänner hemma hos mig på altanen, blir grillning, prat och annat kul :) Senare när hälften av gänget drar till Mantorp, får vi andra se vad det blir.. kanske slutar på krogen? haha. Sånt som märks, ska bli riktigt roligt iallafall, var ett tag allihopa träffades nu! :)

hoppas alla får en riktigt bra midsommar <3

On my way to the town

Ska snart gå iväg till tåget och åka in till stan för att träffa Bine, malin, hanna och sofia? :) Ska bli trevligt!
Efter det ska jag träffa Staffan med, hoppas jag iallafall :)

Längtar till fredag, midsommar<3



MY GIRLS <3

Det blir inte alltid som man tänkt sig.

I söndags åkte jag och Staffan ut till Lillsjön, slog upp tältet, badade och  grillade ute på bryggan på kvällen. Kvällen var helt perfekt, tills ett moppegäng på typ 10 pers kom och skulle börja festa där kl 23.00 :P. Så vi packa ihop tältet igen och kände oss lite smått larviga. Men det var rätt skönt att komma hem och ta en varm dusch och sen krypa ner i en varm säng och kolla på en film:)..








Idag efter ett litet möte på stan, så gick jag till tinnis och simma en timme och sen låg och sola en stund också, GÖÖÖTT! Snart kommer Bine hit med :D

Step

Kom nyss hem efter ett väldigit svettigt Step-pass i sporthallen tillsammans med Bine & Sofia, Fan vad jobbigt det var, lär ha träningsverk i benen imorgon (bra när jag ska jobba och stå upp i ca 7 timmar). Bine och jag har sagt att vi ska testa på en diet med start på måndag , bara dricka nutrilett (Eller äta max 500 calorier) varannan dag och sen äta som vanligt varannan, och självklart träna så mycket som möjligt. Vi ska köra det i en månad, så får hoppas det funkar!

Jobb imorgon som sagt, i Norrköping den här gången (saluhallen) ska stå och dema Göl's Grillkorvar, så om ni är i närheten kom gärna förbi och hälsa :D




i'm blue, da ba dibadada

Allt är blått på min dator, har råkat göra någon inställning, så allt lyser blått istället för vitt, ett världsproblem eller hur? jaja, Bine åkte nyss hem efter att ha spenderat kvällen har hos mig in Wikingtown, vi har suttit och pratat om midsommar (som kommer firas här på min altan) med alla mina underbara damer är det bestämt nu, längtar<3

Innan Bine kom hit, var Staffan här, han kom hit igårkväll :)  Men han dissa mig runt fem för att åka till Nkpg och kolla på fotboll, men tycker om honom ändå ;P.

här kommer bilderna som jag tog i torsdags på Bowlingen.





Dröm...

Drömde att jag, Sandra, Martina och Fija skulle åka in till stan från Vikingstad efter en fest, först var tåget jätte mycket försent sen när det väl kom var det bara vi som skulle åka med det. Den åkte på en jätte smal räls uppe i luften som var jätte hal för att det va så mycket snö.. efter ett tag åker tåget av spåret men alla klarar sig och börjar bygga en stuga, sen hittar vi massa coca cola och ved att elda med. Vi bestämde att vi ville bo kvar där :P. haha, har drömt massa konstiga drömmar på sista tiden.

I torsdags blev det Bowling med Bine, Staffan och Emil. Jag kom inte först ... :P
I fredags blev det jobb i Finspång till klockan 7, sen kom Staffan till mig och har varit här tills igår :) Mysigt!

Lite bilder från Bowlingen och helgen :

















SATC!



IKVÄLL MED BINE, MALIN & HANNA!

sommarplågan 2010?


SPOLA FRAM TILL 0.35 UNGEFÄR... bara jag som blir sjukt glad av den här låten?
Vet att dom spela den mycket på kryssningen också.



Blev träning & mycket prat med bine idag med, på tal om ingenting.

Summertime..

Internet har äntligen börjat fungera igen efter lite problem :P varken tv, internet eller telefonen har funkat på lite mer än ett dygn, så blev att sitta och lyssna på Radion när Söderling spelade matchen igår, kändes som man levde på stenåldern. menmen kan ju skriva lite om vad som hänt i helgen för er som är intresserade.
Staffan kom hit i fredags efter jag hade slutat jobba, så blev att kolla på en film och sen sova direkt nästan, i lördags va vi ute och sola en stund, sen kom Sofia hit och vi satt på verandan och drack öl & spela spel, framåt 7 tog vi tåget in till stan och gick hem till Martina och satt där o snacka och förfesta innan det blev krogen.
Annars har det varit en lugn & mysig helg :).

Några bilder från i torsdags & fredags på jobbet



Första jobbdagen!

Yes, idag var det min första Jobbdag för företaget Caliptus. Mitt första uppdrag (kommer få nya varje vecka) var att stå på Coop Extra i Norrköping och demostrera olika ostar. Hade turen att man skulle vara två personer på just det här uppdraget så jag har jobbat med en jätte trevlig tjej som heter Annna som har jobbat där många år. Så har kunnat fråga allt jag undrat över. Allt har gått jätte bra och det har sålts många ostar idag kan jag lova ;). Förhoppningsvis ännu fler imorgon.

Senare på kvällen imorgon kommer Staffan hit och gör mig sällskap, ska vara ensam hela natten så känns skönt :D Är ju som sagt rätt duktig på att skrämma upp mig själv när jag är ensam hemma på nätterna.

saknar min kära kusin sabine gustafsson massssssor! Va mer än en vecka sen vi sågs :O känns som månader! :P love you honey <3 Blir förhoppningsvis att ses nått i helgen iallafall :)

(imorgon på jobbet ska jag ta några bilder som jag kan lägga upp här sen)

Du lever bara en gång och den gången är NU.

Stina, Nellie, Kim, Oskar, Niklas, David & Linus :) Tack för en rolig kryssning!

Glömde kameran hemma, så väntar på att få de andras bilder!
Men tog några st med mobilen iallafall.. har kommer två sålänge :P


Stina, Nellie och jag i bussen!


Niklas, David & Linus (mina hyttkompisar) :P.



men nu om någonting helt annat..
Imorse ringde de från mitt jobb, så ska jobba för första gången på torsdag och fredag. Ska stå och sälja ostar på ICA i Norrköping. 10.00 - 19.30. Naajs.

RSS 2.0