Jobb

Ska snart bege mig in mot staden och se om man kan fynda något kul på mellandagsrean. Förhoppningsvis en nyårsklänning! Skulle vara great!!

Sen ska jag jobba, var ju på arbetsintervju förra veckan och dagen efter ringde dom och sa att jag fått det :D Så ska få gå brevid en tjej idag och se hur arbetet avlösarservice går till. Blir spännande och roligt :)

Börjar även känna mig lite förskyld, och eftersom alla i min närhet är förskylda/sjuka just nu så är nog risken rätt stor att jag också börjar bli sjuk ;/ men man får hoppas att det inte blir nåt nu till nyår och allting:O

Nej, nu måste jag till tåget.... eller ja, det är väll inställt eller försenat minst 20 min så man behöver nog inte stressa! :P Tur att man inte ska långt med tågen nu, tycker synd om alla som julen blev förstörd av pga tågtrafiken. 

Grattis mormor!

Idag fyller världens bästa mormor år! Grattis Grattis <3´Var på arbetsintervju igår, och imorse ringde dom och sa att jag ska få gå brevid en tjej för att testa på, på måndag :) Som personlig assistent! Ska bli jätte roligt. Snart är det julafton också, är för en gångs skull klar med alla julklapparna i tid vilket är skönt :) Nu är det bara att försöka komma på rim, iallafall till några stycken, har lyckats med ett till Staffans julklapp ;)
Ska fira jul i stjärnorp hos farmor och farfar med kusinerna  också såklart, Mysigt! :)
Men först blir det uppesittarkväll imorgon med julskinka, godis och bingolotto vilket är minst lika mysigt som själva julafton.Hoppas alla får en riktigt roolig, god och mysig julafton!
GOD JUL!
I wanna be a billionarie, so fucking bad!

Lucia Movie Night var riktigt mysigt :) blir nog fler gånger.
Fick även hem två biobiljetter idag från jobbet, så blir kanske bio i veckan igen, någon som har tips på bra filmer som går nu?

Jag och Staffan har bestämt oss för att bli miljonärer ikväll, därför var vi nyss och köpte varsin bingolott ;) Så imorgon kanske vi sitter på ett flyg påväg till någon paradis ö, lovar att skicka ett vykort!


Julmarknad

Nu ligger Staffan och tittar på fotbollskanalen så då passar jag på att skriva lite här istället.
Idag har vi varit på julmarknad i Gamla Linköping, gick omkring en stund och kolla och avslutade julmarknaden med en påse kina kakor på chokladboden. Sedan åkte vi in till stan och hämtade ut biljetterna till Lucia Movie night som vi ska på natten till Lucia.
För 230 kr ingick 3 stycken förhandsvisningar på hemliga filmer och tilltugg :) Det börjar 23.30 så det är väll slut frammåt sex-sju på lucia morgonen. Ska bli riktigt mysigt iallafall! Hoppas det är bra filmer också.RSS 2.0