Litealltmöjligtskit

Dagarna flyter på som vanligt, har börjat få sitta i kassan på praktiken nu också så dagarna går rätt så snabbt eftersom jag tycker det är så roligt än sålänge. Det ända negativa är nog alla tjurgubbar som kommer då och då, jag förstår inte hur man orkar gå omkring och vara så sur hela tiden, men antar att det är sånt man får vänja sig vid.

När man kommer hem på kvällarna från praktiken så orkar man inte direkt göra så mycket, men Staffan har varit här nästan varje kväll iallafall :) Igår blev det Fångarna på fortet och Time out, snart börjar Idol också :).

Längtar till fredag, då bär det av mot Göteborg tillsammans med Staffan :)


Some pictures

Lägger in Bines bilder från förrförra helgen :)Bröllop

Idag var det då äntligen dags för bröllop. Grattis på den stora dagen Lisa och Daniel!


Ingen mobil

Just nu går det inte att nå mig på min mobil, får nytt nummer om ca. en vecka!

Tredje dagen på Lidl idag, känns som jag börjar vänja mig vid de slitsamma arbetsuppgifterna nu iallafall, än så länge har jag bara fått hålla på med varuupplock, så jag kan ju lova att jag kommer få armmuskler under de här sex veckorna jag ska vara där. Roligt att Maya också praktiserar där! Men trivs jätte bra med de andra i personalen också, de flesta är ju i min ålder.

Snart kommer Staffan hit, men just nu är han och kollar på fotboll. Får hoppas att Norrköping vinner så att han är på bra humör sen ;). Har saknat honom de här dagarna som vi inte setts, känns som det är mer än 3 dagar :P Han ska sova här så det blir mysigt<3 fast tycker synd om honom som får gå upp tidigt med mig (A).


Bröderna Karlsson

Yes, ikväll blir det bio med Bine, Staffan och Emil. Blir att se Bröderna Karlsson som tydligen ska va den bästa filmen på länge? Hoppas det.

Imorgon börjar jag som sagt praktisera på Lidl 07.30, kom gärna förbi och säg hej :D

Sommaren fryser till is

Nu har vi precis varit uppe på ICA och handlat Mango chytney. Om ni undra. Vi tänkte äta det till våra potatisbullar. Steph ville testa nåt nytt. Det är lite så hon funkar. Annars finns det inte mycket att säga.

Tottenham-City 0-0.

Igår tänkte vi åka linbana, men Steph var för kort. Nådde inte upp. Så vi fick gunga gungor istället. Sedan grät Steph till Jersey girl.

Imorgon ska vi på par dejt med Bine och Tanne. Ska gå på bio. Bröderna Karlsson. Typ världens bästa film. Har jag hört. Var Steph som sa det.

So long fuckers


// Vansinnesmannen.blogg.se

Fotboll i Norrköping

Igår följde jag med Staffan på fotboll i i Norrköping. Norrköping  - Hammarby.
Påväg till matchen var det kaos, poliser överallt och avspärrat på några ställen, kollat på bilder och videor idag från igår, helt sjukt hur folk beter sig, läste till och med att en del hade gått på barn inne på arenan.
Norrköping vann iallafall med 1-0.


Sitter hos Staffan, har precis varit hos min jobbcoach för sista gången.
Börjar ju praktisera på Lidl den 16:e augusti :)


bergs slussar i fredags
Forever young

Ikväll är det 80 tals konsert vid Bergs Slussar där bland annat Alphavill & Jakob Hellman kommer spela. Så det blir såklart att åka dit fast sitta utanför och lyssna på musiken och prata med vännerna & äta lite gott, blir nog mysigt :)
och så var det den fjärde

hej... känns som en bra inledningsfras.

Sitter här med Staffan brevid mig. Mörkt ute har det redan hunnit bli så ge oss ut vågar vi ju inte ifall en björn eller något liknande skulle dyka upp. Så vi stannar här inne i värmen istället med en kopp varm choklad eller te och kollar på film & spelar lite spel och lyssnar på Winnerbäck istället. Känns inte som att det är augusti direkt, ska man inte fortfarande kunna sitta ute och grilla så här dags då?  

Har inte så mycket mer på hjärtat...

So long....


Tredje augusti

Då sitter man här och blickar ut genom ett fönster som ger bilden av att det är höst ute. Steph går runt i huset, ser ut som hon pysslar med olika saker. Hon kommer fram till mig och säger att hon är så rastlös så att hon städar av ren frustration. "Men rent blir det iallafall". Jag nickar instämmande.

Hon är fantastisk, nu osar matdoften ut från köket. Jag vill hjälpa till, men skulle förmodligen stälpa mer än hjälpa. Så jag kan bara forsätta att blicka ut genom fönstret. Jag vet inte om det är matoset, musiken och regnet som ger känslan av att detta är en mysig söndag i oktober. Eller om det är något annat, men så känns det när jag sitter här. Och jag vet inte varför, men det känns underbart. 

4 timmar senare...

Nu har vi ätit och spelat monopol i några timmar. Inte avgjort än. Paus i några timmar nu. Lite andra grejer på G. Ha det gott!-Du vet att det är måndag idag va?
-Nej
-Du har skrivit i bloggen att det är söndag
-Det är tisdag// Vansinnesmannen


RSS 2.0