En himla massa butiker

Dagen började med att jag och mamma åkte till Ikano, gick först och köpte presenter till Dennis som fyller 18 om exakt en vecka nu. Sen gick vi omkring en stund på IKEA också, köpte bland annat rullgardin, lampskärm, filtar m.m. Sen tog jag bussen in till stan och träffade Chris, vi gick till steve´s och fika, jag köpte en smoothi.. GOTT! :). Planerade lite inför imorgon med, eftersom vi ska till Motala då, ska på förfest hos hennes kompis Nina, sen blir det premiär utgång för mig i Motala. Kan nog bli riktigt kul :). Chris kommer hit först och gör sig iordning och äter lunch med mig.


Snabba cash!

Börjar bli riktigt förkyld, har sovit dåligt eftersom jag inte kunnat andas ordentligt, Sjukt jobbigt! Men nu har jag tagit panodil med huvudvärken och halstabletter, så hoppas på att det blir bättre snart. Ikväll blir det iallafall Bio med Bine, malin, hanna och Sofia :D Snabba Cash! ´den verkar va väldigt bra, om den inte skulle va det så är ju iallafall Joel Kinnaman jävligt snygg ;) haha. Men nu ska jag göra nått att äta och duscha!.


Grymt sa grisen!

Ja, igår blev det som sagt utgång! Började med lite vin, sing star och prat med Bine, Malin och Sandra! Sen bar det av till ågatan, och vi hamnade på plaza. Stina jobbade, kul att träffa henne. Vi dansade och satt och prata tills klockan börja närma sig tre, då gick vi hem till Bine igen och sov! Imorse mådde man som man förtjäna, men det blev en lyckad kväll och natt så det var det värt ;). Jenny fyller 26 idag (GRATTIS!) så följde med Bine till Ullstämma och firade henne, kul att träffa allihopa!

Men nu ska jag sova! godnatt godnatt


Drömmar.

Har drömt massor lustiga drömmar inatt! skulle vilja veta vad alla drömmar betyder, finns ju sånna böcker.

Ska snart packa träningsväskan och ge mig iväg till simhallen för att simma en timme, sen sola också tror jag. Sen hem till Bine och vänta in Malin och Sandra.. sen förfesta och senare gå bort mot ågatan, antagligen Pitchers?. Blir nog en riktigt rolig kväll. 

 

Recept..?

Sitter hemma hos Mormor och Valle :) Kollar på Let´s Dans och har ätit pizza! Kollat lite på gamla kort har vi också gjort, hittade ett recept i mormors fotoalbum som hon fått av mamma för några år sen..

EN HELT VANLIG JÄVLA KAKA

Ett ägghelvete
1 dl sur kakao
Så lite smör som möjligt
Socker
Inga jävla mandlar i alla fall
2 dl bakpulver
1 paket fula russin
1.5 dl allerginötter

FYLLNING
1 dl tradigt vaniljsocker
1 melon eller nått
Sprit
Häll nästan allt i en burkjävel och kör med elvisp i en kvart. Grädda direkt i skålen. Skit i att smöra och bröa. Kakhelvetet fastnar ändå. Dunka ut skiten på matbordet om du kan. Garnera med krossad melon och sprit. Det spelar ingen roll.Skit i det då. Släng ut matbordet genom fönstret. Drick upp spriten.


HM, undrar hur den kakan smakar? haha. jaja.. Nu ska vi se klart på Lets Dance.
imorgon blir det träning med bine och sen party på kvällen! :D

Pickhult tonight!

Kom nyss hem från en liten promenad i Vikingstad med mamma :) Gick förbi äldreboendet här och lämnade in mitt CV, dom var trevliga.. får hoppas att de ringer nåndag och vill ha extrahjälp. Nu blir det att laga lite mat sen åka till Ljungsbro med Bine, leka lite med sötnosen Alvin :).


careface

Inte gjort mycket idag, farmor och farfar var här en stund och hälsade på! Ikväll blir det en tv kväll med familjen och Liza :) Såg att blåsningen börjar ikväll, det kan ju va rätt kul.. sen vid 21.00 börjar Johan Falk!

Verkligen låångtråkigt att bara va hemma på dagarna, VILL HA ETT JOBB! vad som helst, förutom telefonförsäljning. Har testat på det en gång (marknadsundersökningar) ioförsig, men det gör jag aldirg om, hade ångest innan jag skulle gå dít, fy!

jaja, imorgon ska jag iallafall städa farmor och farfars lägenhet inne i stan och sen till simhallen och simma.

Framme i Malmö/Lomma

Är äntligen framme i Malmö/Lomma efter en lång bilresa.. sitter i mammas studentrum just nu och har kollat på let´s dance och ätit godis :) Mysigt! Nu håller mamma och pappa på och packar för fullt, åker hem redan imorgon igen och då ska vi ha med oss allt som hon har haft här nere. Kanske hinner gå en sväng på stan i Lund också.



Simning..

Inatt sov kusinvitamin hos mig, tydligen har jag sparkat på henne i sömnen som jag brukar, sorry ;P! Imorse åt vi frukost medans vi kollade på film innan hon åkte iväg till jobbet. Vid halv sex ikväll ska jag och Sofia till simhallen och simma lite =) ska försöka komma igång med det ordentligt nu, minst 3 gånger i veckan.


Måndag..

Ska snart in till stan, ska först till arbetsförmedlingen och lämna in ett papper, sen till simhallen för att simma en timme sen sola, sen träffa Bine i Linghem och gå till mormor och Valle och hälsa på, spela spel blir det nog ;). Nu har alla börjat skolorna igen, det är då man verkligen vill ha ett jobb eftersom det inte finns nått att göra på dagarna.. men hittar förhoppningsvis snart nått! Pappa fick iallafall jobb på en skola idag, så grattis till honom :D.

nej, nu blir det att springa iväg till tåget..

söndags humor?

Sabine
mjou
16:47Stephanie
mjaou / pysen
16:47Sabine
mmm jaaa visst dööööhh
16:47Stephanie
är det du som är sa bine som hatar mig?
16:48Sabine
ja hihi jag ska ta din svarta päls o göra strumpr av mohagaga
16:49Stephanie
jag ska klösa ut dina ögon och göra biljard kulor av
mihihihi
16:49Sabine
Amen gört då lillen, du kommer inte lyckas för jag äröver 50 kg tyngre och 160 cm längre
YOU SUCK, IM ROCK
16:51Stephanie
jag är ingen vanlig liten bondkatt som du verkar tro.. när alla somnat förvandlas jag! då är du nog inte lika katig din lilla homo sapiens
16:52Sabine
AHHAHAH du är sinnessjuk

freesing!

Va i simhallen och simmade i en timme, sen solade efter det.. RIKTIGT skönt må jag säga. Men inte lika skönt när man kom ut i - 17 grader efter det, brrr. Tog iallafall tåget till Linghem och gick hem till mormor och valle som bjöd på varm oboy och macka, spelade familjegeni också, mysigt! :)


Nu tycker jag att det kan bli sommar och sol! :D


sabine gustafsson



ska in till stan snart och träffa Sabine Gustafsson! Ska till stan en sväng sen till simhallen för att träna och sola, sen hem till henne och kolla på nån bra film :).

TACK FÖR ATT DU FINNS HJÄRTAT, du är bäst<3

första partyt 2010.

Igår firade vi Jul med morfar och Siv i efterskott, Var hemma hos Bine och co. i stan :)

På kvällen blev det första festen år 2010, med bine, malin, ted, danne och dan =)började hemma i bines rum, sen blev det pitcher´s. Skönt att det inte var lika mycket folk som på juldagen. Jag hade iallafall kul, kom hem till Bine igen runt halv fyra och somnade. Idag åkte mamma tillbaka till malmö, följde med och lämnade henne och sa hejdå vid tåget :). Annars har jag inte gjort någonting..

Är trött, så godnatt!


2010!

Kan väll inte direkt säga att Nyår blev som planerat. Hade jätte kul här hemma hos mig med alla tjejerna, sen åkte jag bine,hanna,malin,chris,tess och sofia till Ryd på en fest där.. hade inte så kul direkt så vi åkte vidare mot stan, (firade 12 slaget på en busshållsplats!) men varken jag eller bine hade med oss legg så vi kom inte in på krogen. Fick skjuss hem av Chris kille, TACK! så va hemma runt halv tre, gick och la mig. Skönt att slippa vara bakis idag iallafall..

jaja, idag ska jag och bine till ljungsbro.. mysa med alvin, köpa godis och kolla på film :D <3

lite bilder från nyår!


Bine och jag fixade tacos innan alla kom hit! :) MAT OS


Sen kom Sofia hit !















RSS 2.0