Stockholm 11-13 mars

Förra veckan var jag och Staffan i Stockholm måndag till onsdag.
På måndagen kom vi dit ganska tidigt, så först åt vi frukost och kolla runt på stan lite grann innan vi fick checka in på hotellet 15.00. Vi bodde på samma hotell som vi gjorde när vi var här för ca 1 1/2 år sen.. vi lyckades få exakt samma rum :). Efter vi checkat in och gjort oss iordning var vi hungriga så gick in till stan igen (hotellet låg ca 15-20 min gångavstånd till centrum). På kvällen sen gick vi på bio (små citroner gula) den var faktiskt väldigt bra!
 
På tisdagen gick vi på stan hela dan, åt jättegod lunch på en mysig resturang i gamla stan.
På kvällen var vi på stan up dinner, det var buffé med massor god mat och så var det tre komiker och en trollkarl som underhöll, bla Jakob Öhqvist från Vakna med the voice!:) Vi fick platser längst fram.. så alla tre prata med oss under showen och Staffan fick gå upp under trolleriet .. haha
Väldigt rolig och mysig kväll iallafall!!
 
På onsdagen sen gick vi också på stan men kände att vi hade kollat på det mesta så satt länge och fikade,och gick bort mot slottet och hamnen och kollade lite :)
Blev några bilder iallafall.. tog tyvärr inte så mycket kort under stand up middagen men kändes lite pinsamt att ta upp kameran när man satt precis framför dom :P.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0