Erik Grönwall



Vinnaren av Idol 2009? :D

Guestblogging by kusinvitamin


Håll i hatten
, jag har kapat Steffis blogg, vandaliserat lite och nu snor jag lite av uppmärksamheten, närmare bestämt en hel sida i hennes blogg. Vad ska jag fylla denna blanka vita sida med nu då? Ska jag vara kreativ och hitta på något spännande och intressant ämne att diskutera eller ska jag fortsätta ordbajsa?

Åh, så svårt det ska vara då. Hela huvudet är som denna vita sida var innan jag började skriva, blank. Hallå?! Jag har ju världens chans här och så kommer jag inte på något att skriva. Hmm, vad står det i nyhetstidningarna? Lite om de geniala helikopterrånarna, lite om Idol, om Ulf Larsson OCH såklart Anna Anka.

.....det här fenomenet Anna Anka, it´s crazy, totaly fucking crazy. Jag är inte dum i huvudet, jag förstår varför hon skapar rubriker, hon lämnar ju ingen oberörd. Hatad vs. Älskad. Men vad är det geniala, det stora, och det fantastiska med henne? Hon är bara en ärlig, elak och perfektionistiskt skånska som hatar orena människor. Som tycker att uteliggare är det äckligaste som finns och vill samla ihop dem på ett och samma ställe där de kan vara äckliga ihop. Och henne ska vi hylla? Henne ska vi låta få ett eget tv- program, henne vill vi svenskar se.

Ja ni, jag ska inte ljuga, denna Ankan är extremt underhållande att se på, ena stunden förbryllas man över hur rent ut sagt JÄVLA DUM I HUVUDET en människa kan vara och andra stunden tycker man att hon är en störtskön, brutalt ärlig kvinna. Ja, Ankan lämnar som sagt inga oberörda, och bara det är väl i och för sig en talang i sig. Jag har ju precis ägnat ett helt blogginlägg åt kvinnan.

Hmm.. intressant ämne eller ordbajs, vart nog det sistnämnda men nu ska jag inte skriva mer. Hoppas att Steffi trivs med sin nya lite alkoholiseradstuket- design.

P.S
Rest in Peace Ulf Larsson.

Över&ut.
Sabbu.blogg.se

AMS

Ska iväg till arbetsförmedlingen snart, ska på motet för jobbgarantin. hoppas man börjar få pengarna rätt så snabbt efter det.. :) har hört olika från alla, enligt vissa är det jätte kompiserat innan man får pengarna, andra säger att det är jätte lätt, så får se vad dom säger den här gången.

Sen hem till Bine och hitta på nått fram till 19.00, då ska vi testa på bodyattack, låter sjukt jobbigt men ska vara som ett friskis och svettis pass ungefär :P får väll se.



Aerobics dance

Ska snart iväg till sporthallen och testa på Aerobics Dance med Bine. Hoppas det är kul, sen hem till bine och kolla på Idol!

Bine, vill du hjälpa mig att få ordning på min blogg igen? (A).. Dennis har gjort en bild till mig på photoshop som jag skulle ha där uppe, men det blev nått fel :P förstår mig inte på sånt där haha.. (har skikcat bilden till din mail).

Imorgon blir det parteey ! :D Rooligt, va ju ett tag sen nu faktiskt  (två veckor) :P


Förkyld

Så var det min tur att bli förkyld, alla verkar vara sjuka just nu.. så är inte så förvånad.. hoppas man blir frisk till helgen iallafall :)


Förkyld

Så var det min tur att bli förkyld, alla verkar vara sjuka just nu.. så är inte så förvånad.. hoppas man blir frisk till helgen iallafall :)


Dans!

Ikväll börjar dansen igen, fast jag och stina ska byta grupp till aktiv ungdom istället, där Liza dansar :) Ska dit och testa på en gång ikväll, sen får vi se om vi får börja där, hoppas.

Va och såg filmen "Flickan som lekte med elden" i fredags med Bine, hanna, jim och jennifer.. riktigt bra film, fast ettan "män som hatar kvinnor" var bättre. men absolut värd att se!


Prinsessa

BIO IKVÄLL MED BINE, HANNA OCH MALIN! :D


Ont i fötterna..

Har spenderat dagen på stan på min kära vän Sofia! :D länge sen vi sågs nu, så det var kul. Gick omkring och kollade på kläder, hittade en kofta och en tröja från Gina Tricot samt ett bälte på Lindex! :) kul att ha lite nya saker, lånade pengar tills jag börjar få från arbetsförmedlingen i slutet av oktober (FÖRHOPPNINGSVIS).
Sen gick vi hem till Sofia ( ca 1 mil ) så har skapligt ont i fötterna nu!

På tal om Arbetsförmedlingen så ska jag dit med Bine imorgon och skaffa jobbcoach och bestäma nytt datum för möte.  Sen ska vi hitta på något fram till kl 17.00 då ska vi testa på Aerobics Dans i sporthallen :D hoppas det är lika kul som det låter! :P.

Mamma kommer hem imorgon också :D<3




Gammal bild på mig och Sofia! ;)


bra låt :)





Tack för ikväll tjejer :) <3 Kollade på Idol och Män som hatar kvinnor!

Filmkväll

Ikväll blir det filmkväll med tjejerna :) Idol också såklart!  Ska till bine en stund innan, köpa lite gott till kvällen och hämta min mobil som jag glömde hos henne igår :P.

Robin Bengtsson

Som Malena Andersson


food accident

va nyss uppe och gick spåret :) skönt väder!! sen lagade jag mat, men råkade spilla ut hälften på golvet precis när jag skulle börja äta ;/ (inte första gången det händer) så sitter och äter gurka och tomat nu :P
Ska till simhallen vid 18.00 och bada med Bine och Yasmin :)


onsdag...

har gått och funderat hela dan om det är tisdag eller onsdag, men det är väll onsdag idag? haha man tänker ju inte så mkt på det nu när man inte har nått schema att gå efter.

satt och kollade på videon (förra inlägget) förut, kom att tänka på när man själv var i den åldern och man var sur för någonting och man hotade sina föräldrar med att "rymma hemifrån". Hände några gången att jag tog min dockvagn, fyllde den med massa kläder och leksaker och gick ut till lekparken som låg precis brevid där vi bode då, så satt man där i kanske en kvart och sura :P haha.


rolig unge..

HAHA Såg klippet i Bines blogg, men jag va med tvungen att lägga upp det, jag tycker det va riktigt kul iallafall, haha...


Boxning..

Boxning ikväll med Bine :) kul ! hoppas det går bra fast jag fortfarande har ont i ryggen!


Movienight

Nja, kanske inte nån filmkväll direkt, men kollade på en Beck film med Bine och Malin idag, efter det gick vi upp till rydspåret, jag gick och dom sprang:P jag hade nog lite fel skor (tygskor) eftersom det Ösregnade  hela vägen så blev bara ca 2 km. och så 3 km fram och tillbaka hem till bine också, så rätt så bra iaf =).

imorgon blir det att gå upp "tidigt" runt nio! haha (tidigt för mig iallafall). Ska först övningsköra ut till tornby med pappa och storhandla och fixa lite andra grejjer. Sen ska jag möta Bine i simhallen kvart i ett, blir att simma nån timme sen bada och bubbelpool :D. Efter det sen blir det en riktig "movienight" med bine, malin & hanna :D blir mysigt. 

imorgon kommer även Sofia,Martina och Jossie hem från Bulgarien..  hoppas att ni har haft det skitkul där tjejer, saknat er<3. Men blir antagligen utgång med alla på lördag :D nice!


sov gott

klädrensning...

rensade nyss bland mina kläder.. slutade med att två kassar med kläder åkte iväg till myrorna :). skönt att ha rensat ut, men blev rätt tomt :P haha. skönt sen när man börjar få pengar så man kan köpa lite nytt.

ska följa med och kolla på dennis&pappas innebandymatch snart, (jag ska övningsköra dit med).


RSS 2.0