Dag 4

Det gar battre och battre med engelskan, och det borjar kannas roligare for varje dag pa prakktikplatsen. Idag GICK vi in till stan igen, det var inte sa jatte langt, men ratt skumma gator med lustigt folk, sa nasta gang tar vi nog bussen igen :P  Vi gick till en fin bro och tog lite kort, sen sag vi en stor fotbollsarena (tror vi att det var) borjade ga ditat men vande ratt sa snabbt; kom in pa laskiga gator med lustigt folk igen. kanndes som man hade kommit till en helt annan stad helt plotsligt. Chris skor hade gatt sonder, sa vi borjade leta efter ett par nya.. hittade tillslut nya :) Gick lite i andra affarer ocksa. Sen akte vi hem igen, fick jatte god mat (som vanligt) av Sue (mamman i huset) nar vi satt och at berattade hon att deras kusin skulle komma, hon sa att det forsta han hade fragot var om det var tva tjejer och om dom sag bra ut, och direkt nar han kom hit fraga han efter oss, men vi har inte vagat oss ner an :P haha.. imorgon ska vi ut och se hur nattlivet i Dublin ar :) blir nog kul, Sonia, hennes pojkvanl och Paul har tipsat oss om en nattklubb som dom brukar ga till som tydligen ska vara kul :D sa blir nog det. Hoppas pa att dom foljer med. men nu ska vi sova, Godnatt! <3

Kommentarer
Postat av: Josefine

Låter as kul gumman :D ha det så kul ikväll med ;) <3

2009-01-16 @ 06:16:13
URL: http://joosefineee.blogspot.com
Postat av: Christina H Kennberg

Hej Stephanie och Kristin,

Så härligt att läsa din blogg och följa er på denna resa.

Nu har snart en vecka gått - otroligt!

Hoppas fortsättningen blir lika bra. I Linköping är det riktigt kallt idag ca -8/9 grader, men sol vilket gör allt ljusare och lättare.

Jag arbetar hemma denna fm med skolans internationalisering och BF´s APU mm

Sköt om er! / Christina

2009-01-16 @ 10:54:35
Postat av: milla

vad bra att engelskan känns lättare nu, men låter som en bra ide att åka taxi/buss när ni ska till områden som ni inte riktigt känner till. Idag är det jättekallt här hemma det skiljer 7-8 grader mellan skåne och linköping så jag fryser rejält när jag kliver av tåget! Jag tänkte ringa dig under kvällen som vi sa igår! Ha en rolig kväll och glöm inte det där med buss /taxi!!!

Kramar Mamma

2009-01-16 @ 11:15:32
URL: http://millasblogg.bloggagratis.se
Postat av: Anonym

Låter som ni har de fint där:) kollar din blogg varje dag som jag lovade:P skulle va kul höra nått från dig:P // Ronny:)

2009-01-16 @ 19:06:26
Postat av: Anonym

Kul att engelskan funkar. Är allt lite avis på er. Det är inte alla som får göra sin praktik utomlands. Ha det så gott och ha kul. Kram Susanne

2009-01-16 @ 22:48:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0