25 November

Måste börja med att säga tack till Bine -> sabbu.blogg.se som har fixat min nya blogg! jag ska bli bättre på att skriva i min blogg nu har jag bestämt :P.
Imorgon är vi i internationella gruppen hela dagen i skolan, vi ska få reda på från vilken flygplats vi ska åka ifrån m.m. för er som inte vet så åker jag och Chris till Irland-Dublin på praktik vecka 3-7! kommer bli sjukt kul och lärorikt, kommer va nervöst, mest p.g.a. min inte så jätte bra engelska. Men det går nog bra när man väl kommer dit.
Imorgon får vi också se om Emil kan hålla sig ifrån snuset, han har lovat att försöka sluta på allvar nu! Hoppas det går bra :)  

Bine la in en länk på sin blogg idag där man kan se när en amerikansk familj demonstrera emot homosexuella, de homosexuella som de ogillar mest är svenskar! så jag lägger upp den här med.... bara för jag tycker det är så sjukt!
herregud, det finns verkligen människor till allt tyvärr..
http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article3854418.ab

Nej, nu ska jag sova.. Godnatt

Kommentarer
Postat av: Martina

Fint hörrö =) <3

2008-11-26 @ 14:40:58
URL: http://martiiinaah.blogg.se/
Postat av: Alexandra

va fint det blev du :)

2008-11-26 @ 15:52:17
URL: http://hejalexandra.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Hej om du vill kan du ju kolla in

http://hik.se

Kalmars högskola ;)



Socionom innebär detta:

Yrkesliv

Efter utbildningen kan du jobba som socialsekreterare, myndighetshandläggare, enhetschef/ledare, familjerådgivare, frivårdskonsulent m m. Dina arbetsfält kan

t ex vara missbruk, kriminalitet, barn som far illa, ungdomsproblem, äldreomsorg och handikappomsorg, personal- och organisationsfrågor.



haha du kan ju alltid kolla vad de är i alla fall.

2008-11-26 @ 20:04:28
URL: http://sabbu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0